• dziwna spółka Autor: ~JD [86.63.84.*]
    trzeba się liczyć jednak ze skrajnym niedowartościowaniem , które osiągniemy w okolicy 1,85zł. Z drugiej strony bez problemu pod dobre infa może tu być i 15zł bo wtedy wk będzie dopiero 0,9

mam tego ok. 15 k więc niech sobie jeszcze poleży do kolejnych splitów i scaleń
  • Re: dziwna spółka Autor: ~Kocioł [31.0.41.*]
    Ja mam tego trochę więcej. Wykopałem swoje i zakopałem głębiej. Miłego
  • Re: dziwna spółka Autor: ~Elkop [91.94.30.*]
    Prędzej 1,5 zł tu może być.
  • Re: dziwna spółka Autor: ~Avita [31.183.159.*]
    Jak jeszcze spadnie to znowu dokupię.
    W przyszłym roku będzie petarda w górę.
    Może szybko znajdą biegłego, który im klepnie sprawozdanie.
  • Re: dziwna spółka Autor: ~JD [86.63.84.*]
    Dnia 2025-11-19 o godz. 17:11 ~Avita napisał(a):
    > Jak jeszcze spadnie to znowu dokupię.
    > W przyszłym roku będzie petarda w górę.
    > Może szybko znajdą biegłego, który im klepnie sprawozdanie.

to jest już wydmuszka , nie bez powodu przenieśli ją do Estonii by trudniej było ścigać wałkarzy to raczej jedyny powód . Wszystkie ich spółki są takie same, wydmuszki, majątek wyprowadzony .
  • Re: dziwna spółka Autor: ~Kamil [37.47.217.*]
    Tak może być nawet 1,5 albo nieco wyżej wszystko zależy czy sprzedawać będą w podskokach za kilka dni
  • Re: dziwna spółka Autor: ~ja [83.242.66.*]
    " Kamil " - 1,5 a może poniżej 1,0 ? Przeczytaj załącznik do " raportu rocznego ? " - podano że jest niezgodność ze statutem i to uzupełnią tz. dodrukują chyba akcji ? .W czerwcu obniżono cenę nominalną z 2 na 0,1 i uzasadniano wtedy że łatwiej będzie o inwestora. Kto obejmnie 27 mln akcji w cenie zbliżonej do obecnej ceny nominalnej 0,1 np : po 0,2 ? Jak w załączniku podano że akcjonariusze są informowani - to na tej podstawie można tylko wyciągnąć jaki wniosek ?
    W załączniku podano że jesteśmy na bieżąco informowani i co mamy mieć jakieś wątpliwości ? Przecież w styczniu 2025r podano że siedzibę Emitenta przeniesiono do Estoni . Emitent zatrudnia tylko " prezesa ? " .Dlaczego od stycznia do września nikt z akcjonariuszy nie zawarł umowy o audyt ? - dopiero prezes wyręczył akcjonariuszy ? Przeczytaj oświadczenie "prezesa " Prezes w oświadczeniu podaje że optymistycznie audyt mógł być dopiero w okolicy marca ? - tz. chyba biegły potrzebował by około 6 m-ce ?
    Dziwne to oświadczenie "prezesa " kłaniają się litery prawa ? Jeśli to oświadczenie jest prawdziwe to czym są kominikaty z 30.09 .25r i 15.10.25r ? Prezes podaje w oświadczeniu że zawinił biegły - lecz w dalszej części oświadczenia go usprawiedliwia ? Dlaczego nikt z akcjonriuszy nie dostarczył biegłemu danych za 2024 r - bo z oświadczenia tak wynika że nie miał danych ? Do dziś -może ktoś jest w posiadaniu informacji że jakiś biegły będzie badał ? Chyba przy braku audytu to 30.11.25r lub optymistycznie 31.12.25r zawieszenie ? Dziwne że dotyczy to wszystkich tych spółek { biegły ten wydawał już opinię w poprzednich latach chyba dla Fon ? ] . Jedni skupują akcje i wezwania a inni - brak raportu lub bankructwo i inne metody na wycofanie z notowań.
  • Re: dziwna spółka Autor: ~caras [94.254.128.*]
    No cóż, zaczekajmy na kolejny raport geniuszy!
[x]
ELKOP 2,04% 1,75 2025-12-22 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.