Widać, że wieszcz nagonu ma "fanów" gdzie pojawi się ze swoim "bezinteresowną" aktywnością i prosta.ckimi, obrażającymi tekstami skierowanymi do forumowiczów :-)))))) Advertigo, Mili, EUCO, Satis, GNB, Mirbud - to tylko niektóre jego obszary aktywności
Madz rację. Difi... lata po forach i nagania na tego gniota adiuvio jaka to perła. A gniot od pół roku nurkuje aż do piachu.. Pizdro! Ratujcie kapitał. Ja wam sprzedawałem po 1-1,4 i csle szczęście juz nie mam hehe perełki hege
Na czym ma polegać kłamstwo kogokolwiek? Każdy wie że ta spółka to trup. Ten kto kupował kupowal pod układ I sprzedaż fixnip. Z tego powodu że nie doszło do układu nie ma sprzedaży a kurs jest z miesiąca na miesiąc coraz niżej. I to się nie zmieni póki nie dojdzie do sprzedaży. A jak już dojdzie to będziecie dlaej pisać swoje farmazony? Nie wydaje mi się znafffcy...
Jak ktoś jest nie wiarygodny to też ciężko z kims takim robić interesy czy cos kupić od niego. Potencjalny inwestor się wycofał bo wie jak to potem wygląda. Zmiany terminów a może nawet ceny. Przeciąganie i kombinacje. Z nimi nawet muchy nie chce ubić. A Ty sobie tłumacz sądem czy jak tam wolisz.
07.10.25
12:15:14
Adiuvo Investments SA
Zlecenie nr 22604153, Pozostałe akcje - notowania ciągłe
Liczba
1000
Liczba po operacji
82200
Wartość
682,00 PLN
Data rozliczenia
09.10.25