A podobno ZU to taka zbieranina, nieprofesjonalnych Drobnych Graczy A tu jednak okazuje się, że dobrze robią a jeszcze lepiej piszą - skoro trzeba ich wpisy usuwać :-)) I pamiętajcie - usuwanie wpisów to nie inicjatywa moderatora, to jest zgłoszenie z forum Byli cwani i zrobili sobie status "SYGNALIZATORA" i dlatego zgłaszają do usunięcia niewygodne dla nich wpisy. Nie szkodzi - już za późno :-)) Nikt tanio akcji nie odda tzn. nikt mądry :-))
Dnia 2025-10-06 o godz. 14:01 ~USA napisał(a): > Rano napisałem post, że największy pakiet 703.877 szt. zniknął z arkusza na S. > > To też nie spodobało się shortom. Usunęli mnie. > > Znaczy, że to nie był nich pakiet. > > Czyli duży long (moim zdaniem potężny zagraniczny menager) uznał , że 100 zł to za mało, i niebawem wystawi wyżej np. 200 zł. >
Bardzo słuszny wniosek @USA - tak przypuszczaliśmy :-)))) Jednego mogę się domyślać - coś się zaczyna dziać. Znikające wpisy Znikające akcje Dzisiejszy obrót i skok kursu. Wrócą jeszcze na 22 za kilka dni czy nie ? :-)) Jak nie wrócą - trudno Zarobię trochę mniej :-))
Dnia 2025-10-06 o godz. 14:01 ~USA napisał(a): > Rano napisałem post, że największy pakiet 703.877 szt. zniknął z arkusza na S. > > To też nie spodobało się shortom. Usunęli mnie. > > Znaczy, że to nie był nich pakiet. > > Czyli duży long (moim zdaniem potężny zagraniczny menager) uznał , że 100 zł to za mało, i niebawem wystawi wyżej np. 200 zł. >
## Sami „banici” :)… Mnie wywalili wczoraj za komentarz, że podwójnym policzkiem dla regionu jest robienie tych politycznych szopek konferencyjnych przed gmachem Sejmu Śląskiego.