Otóż wychodzi na to, że nic. Spółki wydzielone, a chętnego brak. Teraz jest temat przyspieszenia kart. Nie wiem co wymyślą później. Próba podbitki widzimy jak się skończyła. Dziś kurs już dotknął 6,7 , a będzie pewnie niżej. Bo pod co to niby ma drożeć?
Może pod przyszłe patynty w Kambodży albo na Grenlandi lub targi w Kamerunie a może pod przełom w rolnictwie San Eskobaru lub testy na ślinę węży boa ? :) Kto wie :)
Spółki nie są jeszcze wydzielone. Wydzielenie w tym przypadku to przeniesienie na nowe podmioty odpowiednich aktywów, w tym przede wszystkim patentów. To proces, który trwa.
Natomiast moment "sprawdzam", czy Miron to mitoman, czy jednak wizjoner jest coraz bliżej. Zobaczymy.
Już widać. Pisałem, że poprzednio była beznadziejna próba podbitki. Kurs znowu się osuwa i powstaje jak nisko spadnie. Nie ma pod co rosnąć. ID próbują sprzedać już kilka lat i chętnego brak.
Samo wydzielenie nastapiło tylko w pierwszej fazie organizacyjnej. W 2 miesiące daleko do wydzielenia zorganizowanej części przedsiębiorstwa, czyli zespołu składników rzeczowych i niematerialnych, który jest organizacyjnie, finansowo i funkcjonalnie wyodrębniony w przedsiębiorstwie i zdolny do samodzielnego prowadzenia działalności gospodarczej. Kluczowe dla ZCP - mozliwość funkcjonowania niezależnie, a nie istnienie przypadkowej sumy aktywów - czyli choćby podział personelu, prac twórczych, schematów, wyników na dwie samoistne spółki to przecież nie kwestia kilku dni ani tygodni! Wiadomość o końncu tego procesu i rejestracji w KRS, a także zapowiadany grant z AI, powinno pchnąć kurs porządnie na północ w okolice 10 zł i to jest kwestia od teraz dni, tygodni. Ja tam łapię promocje cenowe po kawałku
Tych promocji cenowych to mogłeś łapać ty, cała twoja rodzina i wszyscy znajomi. Promocja trwa tutaj od miesięcy. I jakieś śmieszne próby podbitki tego nie zmieniły. Ale możesz robić co chcesz. Twoje pieniądze. Co do samej spółki, to proces sprzedaży trwa już blisko 3 lata. Nagle się obudzili, że trzeba spółki wydzielić, karty przyspieszyć i produkować tańsze. Ostatnio w AI celują. A prawda jest prawda jest prosta - ewidentnie nie ma chętnego na ID.
Kupujesz?:) Coraz lepsze te promocje. Ciekawe czy teraz już zna stałe poniżej 6 zejdzie? Zapomniałem zapytać. A co po fantastycznych targach w Chicago?
Helpa, wycięło mi linki, bo tak tu to działa po średniku. Poszukaj sobie mądralo w internecie czy nie ma takiego słowa. A apóźniej wróć i przeproś, bo jesteś zwykłym agresywnym zerem. Nic nie potrafisz o spółce napisać tylko atakujesz innych. I to jeszcze w tak nieumiejętny sposób:):). Miernota bez szkoły.
Pa.r.wa cały czas tylko agresywna. A może napisz kiedy może dojść do m&a? Lub czy będzie nowa emisja? Ile lat trwa obecnie trwające próby sprzedaży ID?