• W tym tempie TH Autor: ~Tylko_obserwuje [79.184.247.*]
    Zalicza 3,5 mln za Pazdziernik i przebija WoH.
    Do konca roku mijanka z Hunting Clash.
  • Re: W tym tempie TH Autor: ~Althor [37.47.212.*]
    1.5mln w 40 minut
  • Re: W tym tempie TH Autor: ~Marcin [5.173.218.*]
    Przypominam, że w TH jest zaangażowanych zaledwie 16 osób bodajże, albo 11. Trzeba zerknąć do raportu. Tak niewielka liczba osób w projekt generuje w miesiąc taki przychod. Brawo
  • Re: W tym tempie TH Autor: ~Marcin [5.173.218.*]
    Chciałbym podzielić się przemyśleniami na temat TH.
    Należę do klubu Panthers. Jesteśmy na 3 miejscu w globalnej klasyfikacji. Ja osobiście na grę wydałem 200zl. Za drugim razem zakupiłem broń Walkiria na poziomie 1 za 150zł. Obecnie ta broń jest niewiele warta i nie sprawdza się na arenie 12. Areny 13 nie odblokowałem. Natomiast w moim klubie są członkowie, którzy nie szczędzą na zakupie broni. Mają wymaksowane najlepsze bronie. Jestem ciekaw ile ich to kosztowało. Setki dolarów zapewne.
    Takich klubów jak Panthers jest coraz wiecej z graczami, którzy inwestują w zakup broni. Łatwo to zweryfikować. Wystarczy przejrzeć kluby.
    Jeśli chodzi o zwiększenie poziomu broni bez płacenia realnej kasy, to jest to proces bardzo żmudny. Osoby mniej cierpliwy, które potrzebują efektów od zaraz po prostu zakupią broń za dolary.
    Pozdrawiam
  • Re: W tym tempie TH Autor: google_lov111vol [109.42.48.*]
    to wybitni ludzie - czy maja darmowe napoje?
  • Re: W tym tempie TH Autor: ~bobdyro [185.237.142.*]
    Kto bogatemu zabroni ? Tak wygląda wyprawa na wieloryby .
  • Re: W tym tempie TH Autor: ~Althor [37.47.212.*]
    Pomysł jakby dorzucili polowania na wieloryby, rekiny czy krokodyle:) ciekawe czy bybto się sprzedawało
[x]
TSGAMES 1,19% 84,90 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.