• Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-to-co-z-ta-latwa-kasa-bez-roboty-jest,66132075.html

Kiedy zapodasz swój własny wpis ma temat: spółki, albo ceny, albo wykresu ?
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~Roz [83.7.239.*]
    A tobie na czym urosło? Bo jak się czytało twoje rekomendacje to chyba tylko na GreenX ci urosło, a tak to wszystko spadało.
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~InżynierMaliniak [169.197.85.*]
    Dnia 2025-10-05 o godz. 19:54 ~Roz napisał(a):
    > A tobie na czym urosło? Bo jak się czytało twoje rekomendacje to chyba tylko na GreenX ci urosło, a tak to wszystko spadało.

Nie bawię się w ESPI i w blef zarządów albo ich kant i lipę jak na hubrawym wałku, przez co cierpisz stratę.

Trzymam lejce we własnych rękach, czy ro w górę czy to w dół :) Wiesz o czym piszę ???
    Ponieważ cię lubię rożenku, to ci podpowiem: rzuć to ( akcje ) w diabły i zainwestuj na kontrakty Forex / CFD

Ps. Wiesz, co mam dzięki buy na złoto w tym roku ???? :))))
    Dlatego pisałem tobie kilkukrotnie: pieniądze pracują na mnie, a ja mam czas na zabawę na forum bankiera
    Nie wiem czy w tym momencie inwestycja w złoto jeszcze coś da. Niektórzy twierdzą, że może iść na 6 tysięcy $ za uncję. Jest to możliwe, ale może się też skończyć wojna na Ukrainie i może iść w dół. Złoto poszło już tyle w ostatnim czasie, że nie wiem. Choć trzeba przyznać, że jebopisy tak na Glapę napieprzali, ale jakby kupować jak on złoto do NPB to ponad 100% zarobku w stosunkowo krótkim czasie.
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~Piotr [5.173.192.*]
    W sumie nigdy się nie zastanawiałem co robią ludzie, którzy już nic nie muszą robić, bo jak ta ujął Malina pieniądze na niego pracują, ale w życiu bym się nie spodziewał, że tacy ludzie siedzą na podłym forum 24 na dobę, wycierając z siebie ślinę po tym ja są opluwania za swoje kłamstwa i jeszcze na jakiś małych nic nie znaczących spółkach. Nie wiem, co gorsze to, że ktoś się tym chwali, czy że ma tak prymitywne zainteresowania i sposoby spędzania czasu wolnego.
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~InżynierMaliniak [162.249.172.*]
    Dnia 2025-10-05 o godz. 22:40 ~Roz napisał(a):
    > Nie wiem czy w tym momencie inwestycja w złoto jeszcze coś da. Niektórzy twierdzą, że może iść na 6 tysięcy $ za uncję. Jest to możliwe, ale może się też skończyć wojna na Ukrainie i może iść w dół. Złoto poszło już tyle w ostatnim czasie, że nie wiem. Choć trzeba przyznać, że jebopisy tak na Glapę napieprzali, ale jakby kupować jak on złoto do NPB to ponad 100% zarobku w stosunkowo krótkim czasie.

Nie zrozumiałeś.
    To niech spada, bo na spadkach zarabia się jeszcze szybciej niż na wzrostach :)))
    ( tu możesz się zastanawiać :)
    Malina ty to jesteś guru giełdy i forexa, na wszystkim zarabiasz. Na wzrostach, na spadkach, a siedzisz na forum "hubrawca" i tracisz czas na wpisy. Wiesz ile czasu zmarnowałeś na te wpisy przez te 4 lata? Ile mogłeś zarobić w tym czasie. :D
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~Luigi [37.31.52.*]
    maliniak boli? Ma boleć. Ps. Ile wtopiłes 4 lata temu?
  • Re: Luigi, dużo ci urosło ? Autor: ~InżynierMaliniak [162.249.172.*]
    Dnia 2025-10-06 o godz. 09:31 ~Luigi napisał(a):
    > maliniak boli? Ma boleć. Ps. Ile wtopiłes 4 lata temu?

miernoro, co masz do powiedzenia jeszcze?
[x]
HUBTECH 0,72% 0,28 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.