• Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~BOLO [109.197.188.*]
    Wszyscy którzy mają średnią cenę zakupu poniżej 3pln nie oddadzą już tych akcji za jakieś 6pln, a ewentualne spekulacyjne zaniżanie ceny poniżej 3pln nie ma już żadnego znaczenia psychologicznego.
    Masz nówka funkel Teslę X a ktoś chce Ci za nią zapłacić jak za Golfa V, bo jej koła odkręcił, co robisz? Śmiejesz się i czekasz na dobrą cenę
  • Re: Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~Prądozaur [84.39.161.*]
    No i jak już myślałem, że nie ma mocy, żeby mnie tu coś rozbawiło na naszym forum kochanym przez rozsądek już zdominowanym to BOLO jak zwsze nie zawodzisz i porządnieś dowalił tym wszystkich trollołachom... Prawda juści prawda, że 3 PLN to jest niski wał poniżej którego a nawet lekko ponad jak ostatnio widzieliśmy słupki się wystraszają wyprzedaży i wszystko jest wybierane przez dotychczasowych lub nowych długoterminowo tu wchodzących, bo czuć panikę obozu usiłującego zabrać GRENEVIA z GPW gdy wszystko im się posypało w kwestii uchwał i trollowych wysiłków tu też... Pozdrawiam BOLO i każdego, kto się już tym wszystkim bawi wesoło, bo smutno to jest coraz bardziej drugiej stronie, gdzie wszystkie gamonie :)
  • Re: Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~Dzi [83.8.225.*]
    A ja nigdy nie byłem tak wielce rozbawiony jak otrzymałem list w celu odkupu akcji z komunikatem o ratowania z nieznanej przyszłości i prawie poczułem wdzięczność , że nie chcą mnie skrzywdzić....
    To prawda... Jak wtedy porozsyłali tę śmieciową pocztę żeby molestować na wezwanie to był cyrk jakich GPW nie widziała... I nadal się nie uczą tylko tu jęczą i jęczą tego typu komunikatami i trollami... No śmieszne i smutne zarazem, ale tłuc to daelj trzeba wytrwale do zwycięstwa ostatecznego, które z reguły jak zapowiadają, że za 100 lat będzie to się przydaża nagle i wcześniej niż ktokolwiek się spodziewa... Pozdrawiam cierpliwie na to czekających i na trolle nie zważających :)
  • Re: Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~Izydor [188.137.117.*]
    Taniej już nie będzie...
    Mowa o 1,78
    W okolicach trójki jeszcze się nieraz pokręci.
    To prawda... Taniej niż tutejsze trolle to już się nie sprzedają jaśniePanom nawet w siódmym świecie... Pozdrawiam nieprzekupnych, więdzących że co troll plumka to tyle co troll warte czyli mnieeeeeej niż zeeerooo O O O :)
    Zaprawdę powiadam wam: największy troll, to trollozaur.
    Nie pracuje przecież dla siebie - spółdzielnia, czy Tomuś?
  • Re: Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~BOLO [109.197.188.*]
    kręcenie wokół 3,0 nie ma już żadnego znaczenia dla inwestorów, którzy są solą w oku spekulantów, trolli, słupów i Tomusia.
    Próbowali ostatnio na 3 PLN zaniżyć i przestraszyli się trwałego tracenia akcji na rzecz nowych długoterminowo wchodzących i oto skutek, że do 3 PLN już nawet nie próbują zaniżać, a na Walnym zobaczyli, że jest tu więcej poważnych inwestorów niż same fundusze i to pokazuje jak zaczyna się GRENEVIA stawać widoczna jako idealna okazja dla coraz większej ilości skrytokupców silnych, którzy korzystają na poziomie 3 - 3,3 PLN ale wiedzą, że realnie to GRENEVIA jest zapewne warta sporo więcej niż te moje co najmniej 7 PLN zakładane i liczone... Pozdrawiam widzących i wiedzących, co nawet ślepcy z Saturna orbity już dawno zauważyli :)
  • Re: Jedno jest pewne, tanio to już było Autor: ~donkichot [185.29.15.*]
    Wydaje mi się czy mamy dzisiaj przeciąganie liny delikatne?
    Zobaczymy jak się skończy
    Jak się w ciągnięciu specjalizują to niech próbują, a grunt że jest dobrze, a będzie coraz szybciej mocniej i opłacalniej... Pozdrawiam realistów, bo pesymiści i optymiści są bez sensu :)
[x]
GRENEVIA -0,49% 3,04 2025-10-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.