• Jak typujecie kurs Autor: ~Grigory [91.150.203.*]
    W najbliższym czasie ? Będzie jeszcze spadało ze względu na brak poprawy w wynikach , czy raczej myślicie że będzie wzrost kursu w najbliższym czasie ze względu na wdrożenie nowego produktu ?
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Bafet [31.182.251.*]
    Wyjąłem szklaną kulę i wychodzi mi że może spaść ale może i pójść w górę. Nie przejmuj się bieżącą wyceną. Jeśli wierzysz w spółkę to jest moim zdaniem czas na dobieranie. Każdy podejmuje własne decyzje.
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Asd [46.112.88.*]
    Wiesz sama spółka ma perspektywy , ale rynki są tak nagrzane że niewiadomo kiedy to pierdyknie . Ja myślę że to będzie się teraz tak bujało do czasu aż nie będzie kolejnego info ze spółki . Było by fajnie gdyby przy podaniu wyników nadmienili coś o text app .
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Michuu23 [193.228.123.*]
    Spokojnie czekam na 48zl. Znowu dobiorę. Mam kilka tysięcy akcji. Dywidenda 10% jest dla mnie bardzo fajna biorąc pod uwagę spadające stopy procentowe i lokaty w bankach.
    Chciałbym by spadło niżej niż 48. Może short pomoże i bedzie okazja dobrać spółkę płacącą fajna dywidende z fundamentami jeszcze taniej. Im niżej zejdzie tym lepiej. Będę zbierał paczkami.
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Art [91.150.209.*]
    To sprzedaj teraz z zyskiem i dokup po 48. Dlaczego tego nie robisz?
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~DonMajkelone [95.51.213.*]
    @Art nie zrobi bo jest po 52 mając kilka tysięcy akcji będzie to upłynniał przez tydzień.
    Jak kurs odjedzie w górę to zostanie bez akcji, bez praw do dywidendy i z gotówką zjadaną przez inflację.
    Nie każdy gra na krótko, ja też mam poustawiane schodkowo zlecenia na coraz większą liczbę akcji im niżej kurs, ale też patrzę na to co się dzieje i poniżej 51,80 po mniej, ale dobieram. Bo chcę mieć określony procent portfela, na ten moment widzę, że będą jeszcze okazje do dobierania może nawet potrzebne jest tu odbicie od 46. Jak grasz chociaż na 2-3 lata do przodu i patrzysz na dywidendę to kurs nie ma, aż takiego znaczenia.
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Bafet [37.225.28.*]
    Nie ma znaczenia, o ile nie wisisz na 100+. Jak masz średnią w rejonie 60 lub niżej to zgadzam się, czy będzie 52, czy 46, czy nawet 38, jak wezmę przez 3-4 lata dywidendę pod zirka about 5 pln (nie licząc tych co już były) i tak wyjdę na swoje. Ale jak ktoś wszedł na górce i nie ciął strat to jest teraz w d.... i liczenie tylko na dywidendy to za mało, bo musiałby czekać z dekadę albo i lepiej.
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Michuu23 [5.173.17.*]
    Nie jestem jasnowidzem. Jeżeli nie spadnie i kurs mi odjedzie to zostanę bez akcji jezeli teraz sprzedam. Uważam ze to fajna spółka fundamentalnie. Jeżeli spadnie do 48 lub niżej dobiorę. Jeżeli nie tez będę zadowolony. Tak jak pisałem już mam sporo. Dywidenda mnie satysfakcjonuje. Zresztą w tym roku już wziąłem.
  • Re: Jak typujecie kurs Autor: ~Andi [91.94.5.*]
    "Od półtora roku kluczowy dla nas wskaźnik MRR jest relatywnie stabilny. Trendy, które obserwujemy w jego zakresie również pozostały niezmienne. Spore spadki w zakresie liczby mniejszych klientów są rekompensowane przez wzrost ARPL, czyli średniej miesięcznej wartości klienta, a spadki w LiveChat przez wzrosty w nowszych produktach" - powiedział Marcin Droba.
    Bazując chociażby na tej wypowiedzi nie przewiduję dalszych spadków.
[x]
TEXT 0,10% 50,80 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.