Pisałem wam, tu tylko spekulacyjnie jak ja!
Trzeba było wyjść w porę:)
Jak zrzuca w okolice 0,4 jeszcze się tu pobawię. Jeśli nie jest wiele podobnych okazji .
Np. muszą wirować na Military, o ile chcą wciągnąć ulice do zabawy. Nie mówiąc już o wejściu na główny.
Dnia 2025-10-05 o godz. 15:36 vincent_v napisał(a): > Pisałem wam, tu tylko spekulacyjnie jak ja! > > Trzeba było wyjść w porę:) > > Jak zrzuca w okolice 0,4 jeszcze się tu pobawię. Jeśli nie jest wiele podobnych okazji . > > Np. muszą wirować na Military, o ile chcą wciągnąć ulice do zabawy. Nie mówiąc już o wejściu na główny.
Widzisz jak cię pięknie przejrzeliśmy. Ostrzegałem od lat przed tobą, a ten Helmut jak o nim mówisz to jeszcze wcześniej. Wreszcie się przyznałeś!
O widzę, że teraz batyr będzie moralizował, haha.
helmut ja spekulowalem tu z lepszym czy gorszym skutkiem, a ty grzebałem i analizowałeś moje wpisy. Dobrze, że choć z nich się czegoś nauczyłeś o GPW:)
Dnia 2025-10-05 o godz. 17:13 vincent_v napisał(a): > O widzę, że teraz batyr będzie moralizował, haha. > > helmut ja spekulowalem tu z lepszym czy gorszym skutkiem, a ty grzebałem i analizowałeś moje wpisy. Dobrze, że choć z nich się czegoś nauczyłeś o GPW:)
Batyr? Ile razy ci mam tłumaczyć że mylisz osoby to po pierwsze (chyba że nie do mnie piszesz, ale nie widzę w tym wątku nikogo innego) a po drugie idź do lekarza i nie świruj bo z depresją nie ma żartów, zwłaszcza że idą ponure jesienno zimowe dni.
Dnia 2025-10-05 o godz. 17:35 vincent_v napisał(a): > To mi nie grozi, bo jesienne ponure dni spędzam w słonecznych miejscach, za kasę na spekulacji jak tu, od leszczy jak ty:)
Leszczu to ciebie ubrali za 6 zł tutaj, ja nie kupiłem ani jednej akcji tej padaki i ostrzegałem gdy na nią naganiałeś, można sprawdzić w archiwum forum :)
Dnia 2025-10-05 o godz. 15:36 vincent_v napisał(a): > Pisałem wam, tu tylko spekulacyjnie jak ja! > > Trzeba było wyjść w porę:) > > Jak zrzuca w okolice 0,4 jeszcze się tu pobawię. Jeśli nie jest wiele podobnych okazji . > > Np. muszą wirować na Military, o ile chcą wciągnąć ulice do zabawy. Nie mówiąc już o wejściu na główny.
helmut, to jest forum dotyczące wymiany informacji o spółce! A nie kogo przewieźli, kto zarobił czy będzie pompa czy zwała.
Nawet tego nie możesz zrozumieć wiejski inwestorku?!
Dnia 2025-10-08 o godz. 16:13 vincent_v napisał(a): > helmut, to jest forum dotyczące wymiany informacji o spółce! A nie kogo przewieźli, kto zarobił czy będzie pompa czy zwała. > > Nawet tego nie możesz zrozumieć wiejski inwestorku?!
Ty jesteś tak bezczelny czy tak głoopi? Cała twoja działalność tutaj zanim definitywnie polegałeś, polegała na obwieszczaniu jak to za chwilę będzie pompa i jak to będziesz zarabiał. Nawet ten wątek który założyłeś nie ma nic wspólnego z informacjami o spółce, tylko to są twoje żale.
Jedyne żale, które tu pisałem to ubolewanie nad twoim nieuCtwem i kompletnym brakiem wiedzy o spce i GPW:) Zarzuty dotyczące wrony to nie zaleca fakty.
Dnia 2025-10-08 o godz. 21:48 vincent_v napisał(a): > Jedyne żale, które tu pisałem to ubolewanie nad twoim nieuCtwem i kompletnym brakiem wiedzy o spce i GPW:) Zarzuty dotyczące wrony to nie zaleca fakty.
Dnia 2025-10-09 o godz. 12:50 vincent_v napisał(a): > I co? To był cytat z jakiegoś dziennika! Wtedy się wycofywała, potem ruszyła na Kijów, teraz się okopała na pozycjach i wali dronami. Carpe diem....
I jajco, masz o wszystkim takie pojęcie jak o Ukrainie. Dlatego masz tutaj 95% straty.
Dnia 2025-10-09 o godz. 14:52 vincent_v napisał(a): > Ale nagłówek nie dotyczył Ukrainy tylko Rosji g(ąbie:) Dla ciebie to pewno to samo
A skąd ani słowa tam nie było o Ukrainie. :) Bocwański ty masz problem ze zrozumieniem tego co sam napisałeś. Ale się nie dziwię jak ty nie potrafisz odczytać prawidłowo godzin z zegarka: