• Spekuła Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Imho, spekuła już tu jest, bo kto by sobie pozwolił zignorować taki potencjał. W tym roku wystarczy jeden dobry kontrakt, lub list intencyjny aby polecieć wysoko jak kimdzał
  • Re: Spekuła Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.30.*]
    Mój post w odpowiedzi na manifest anty PRH kolegi livemoregpw dostał sześć czerwonych łapek w mniej niż minutę. Po czym błyskawicznie 6 zielonych znalazło się pod manifestem...
    Ktoś nas tutaj próbuje robić w konia udając prowadzenie dyskusji...
  • Re: Spekuła Autor: ~xxx [91.150.222.*]
    Pan wątroba to znany naganiacz na wielu spółkach. Zawsze pisze mnóstwo długich postów.
    I zawsze działa tylko i wyłącznie na swoją korzyść i co do zasady robi odwrotnie niż pisze.
    Jeżeli więc zwrócił uwagę na PRH i napisał, że nie warto to znaczy, że zauważył potencjał, nie ma akcji, a chętnie tanio i dużo by kupił.
    Jeżeli kiedyś mu się uda kupić to bezczelnie z dnia na dzień zmieni zdanie i zacznie wychwalać działania Spółki jednocześnie przy rosnących kursach opychając akcje kupującym.
    Ostatnio świetnie widać to było na Greenx.
    A te łapki też zauważyłem. Jak wszedłem w tego jego posta po 2 godzinach od napisania to już miał 8 łapek w górę. To absolutny rekord tutaj, bo w niedzielę po południu 8 łapek to nieprawdopodobne. Tu w ogóle trudno kilka dostać. Trzeba jasno powiedzieć, że to element jego kampanii. Że niby tłumy się z nim zgadzają, a inni (jak np. Ty czy ja) nie wiedzą co piszą. Wali te łapki z kilku IP i co jakiś czas powtarza, bo bankier na to pozwala.
    Róbmy swoje i nie reagujmy na tę osobę.
  • Re: Spekuła Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    A ja teraz dopiero te łapki zauważyłem ( jakoś nigdy na telefonie tego nie widziałem :) ). Mieliśmy spokojny czas na zakupy, kto by pomyślał że nie tak dawno można było kupować po 1 zł. A teraz no cóż, wszystkie chwyty dozwolone. Napewno będzie bujało. A na pana Kosiorka to na razie złego słowa powiedzieć nie mogę ( zremb dobrze sobie radzi)
  • Re: Spekuła Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.22.*]
    Dziś też mi dołożył 6 czerwonych sobie 6 zielonych :-) Spoko, na łapki z nikim nigdy nie walczyłem. I nie będę. A odpowiadać na posty - delikatnie mówiąc- mijające się z prawdą- może będę, może nie. Zobaczę :-)
    Ty Jarek chyba dziś też dostałeś 6 czerwonych :-) A Kosiorek jest przecież też wiceprezesem Polholrozu. I być może do 17 października okaże się, że część tych nowych akcji Zrembu znów obejmie PRH. W tej sytuacji podejrzenia, że prezesi chcą wysypać akcje PRH są raczej zabawne.
  • Re: Spekuła Autor: ~Jarek84 [82.132.217.*]
    Jak by nie Twój post, to nawet bym nie wiedział o tych łapkach
    Prh i Zremb to najlepszy duet giełdowy w tym i z następnych latach. Nikt i nic na razie tego nie zmieni. Do 2030 wydatki na wojsko 5% rocznie. Najpierw czołgi i samoloty następnie schrony, i masa masa konstrukcji stalowych, tu zremb będzie błyszczał. A Prh wszystko inne. Wystarczy poczytać jakie listy już podpisali. Im więcej hejtu tym większy potencjał, zawsze tak było.
  • Re: Spekuła Autor: ~Slejf [37.248.218.*]
    I tak na wzajem będziecie się codziennie przekonywać liczac na cud,a dorobek ma bumechu przechodzi koło nosa
  • Re: Spekuła Autor: ~Takarzeczywistosc [91.150.200.*]
    Bumech już sporo urósł a tutaj mamy jeszcze duży potencjał do wzrostu. Za niedługo z Bumechu przyjdą tutaj ale będą kupować po wiele wyższych cenach
    Bumech też mamy , tu jest forum prh ( i zrembu czasami ).
  • Re: Spekuła Autor: ~xxx [91.150.222.*]
    jak się liver obudzi to każdy z nas od razu tu po 6 łapek w dół dostanie. Napracuje się ten człowiek.
    No właśnie on już dawno na nogach, stąd te łapki po 6 hurtem rano :-)
[x]
POLHOLROZ -1,48% 4,00 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.