Technicznie obronic musi najpierw 4zl a potem zobaczymy ale raczej pojdzie nizej. Nie ma co do konca roku oczekiwać, na poprawe wyników moze ale raczej nie. Jak fabryka ruszy i zamowienia z espi to pojdzie w dwa dni na 6,7 i wyzej potem ale jak… koncowka roku i poczatek przyszlego zadecyduje a jak nie to mam propozycje odwołanie prezesa! Trzeba to zrobic jesli nie podniosa wynikow i nie uruchomi fabryki nowej!!! Nie ma co. Udupiłem troche wyzej kupe kasy i w biznesie nie ma co liczyc na pobłażanie!!! Do sądu i ugoda ew. po cichu.
Dnia 2025-10-04 o godz. 16:02 ~Kumaty napisał(a): > Technicznie na wykresie końca spadku wyceny nie widać, a wy jak oceniacie technicznie ?
Jest źle, ale nie tragicznie. Problem m.in. polega, niestety, jeszcze na nie uregulowanej zaległości. Gdyby było zapłacone, wyniki byłyby na plusie. Na sprzedaż na nowych rynkach przyjdzie nam jeszcze poczekać. Jednak jak to wszystko ruszy, bo mam nadzieję ruszy, to będzie dobrze. Teraz trzeba czekać i powoli, w miarę możliwości dobierać. Jeszcze trochę pewnie zejdzie, ale ile to wyjdzie z czasem.