.... ten wzrosty to co myślisz że to pod te 70mln ? ...... raczej to rośnie pod budowę rurociągu i całej infrastruktury z tym związanej , gdzie w grę wchodzi 20mld i już wiemy że tyle jest w grze i niby kto inny miał by to budować jak Porozumienie akcjonariuszy PXM, skupia spółki Enea, Energa, PGE Polska Grupa Energetyczna oraz Orlen Technologie. Czekamy na sesję + 20% i odcięcie DT
Zobaczymy jutro o tej porze, chyba nie myślisz, że ten śmieszny kontrakt bujnal kursem. Tu muszą zacząć dojeżdżać wyniki kwartalne, wszystko jest na ten moment w cenie.
powtórzę co pisałem, .zapowiedz dywidendy, zapowiedz atomu ,zapowiedz Rafalko ,ugody, kasa która juz płynie ,zapowiadane i wygrane przetargi ,chyba tylko bm by nie widział tu szans na duży zyska ,a i raport będzie dobry bo inaczej nie wspominali by o powrocie do dywidendy i sami nie kupowali no chyba ze to jest szyte pod wywalanie ale co mieli wywalić wywalili ,ale to sa tylko moje wnioski
Ja to wszystko rozumiem ale na ten moment są to oczekiwania bardziej podparte 1 lepszym kwartałem i tyle, sam na ten moment robię kółka na spółce jak mi ucieknie trudno. Na ten moment jest gdzieś lokować kapitał, jeśli poczuje, że to było ostatnie kółko to akcje zostawię.