• Za 3 dni mija 2 miesiace waznosi pierwszych pozwolen Autor: ~thiago [45.63.11.*]
    kazda powazna frma w ciagu tego czasu dokonałaby juz importu

tu mamy jedynie info o kolejnym dodruku
  • Re: Za 3 dni mija 2 miesiace waznosi pierwszych pozwolen Autor: ~Emeryt_giełdowy [81.15.239.*]
    Jak nie ściągną to są totalnymi nieudacznikami.
  • Re: Za 3 dni mija 2 miesiace waznosi pierwszych pozwolen Autor: ~gosc [138.199.27.*]
    Była pandemia. Firmy zarabiały na testach, a tu co? Testy własnej produkcji, wielkie fanfary i co? I JEDNA WIELKA PORAŻKA. Oni będą nieudacznikami? To są NIEUDACZNICY, ŻYJĄCY Z DODRUKÓW I OPOWIADANIA BAJEK INWESTOROM.
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Wiesko [93.159.28.*]
    Ta mała główka plączącemu się miedzy nogami nie pomaga w myśleniu
    Zapamiętaj czasy pandemii:
    - marzec 2020 r. ogłoszenie w Polsce pandemii - kurs 0,10-0,13 zł
    - w dniu 06.08.2020 r kurs nawet 1,50 zł
    - w dniu 17.03.2021 r. kurs nawet 2,70 zł
    Nie moja wina, że nie potrafisz zarabiać na togo typu spółkach.
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~gosc [138.199.27.*]
    Słuchaj lubrukancie wiesko. Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja napisałem, jaki był kurs tej makulatury?
    Jak jeszcze raz filozofie doczytasz i mam nadzieję, że zrozumiesz, co jest napisane, to napisz wszystkim, jak to NIEUDACZNICY ZAROBILI NA TESTACH W CZASIE PANDEMII. Żebyś, jak to często piszesz, nie musiał szukać, to przytocz ich wyniki finansowe za lata 2020, 2021, 2022. To chyba ci długo nie zajmie, uda ci się znaleźć?

Jeśli chodzi o kurs, to wielokrotnie chciałem się dowiedzieć, jak zarabiasz na HEMP w terminie teraźniejszym, czyli od 0.88zł do dzisiaj. Kurs 0.2070zł. Stare kursy - wiadomo, jesteś mistrz dołka i górki, wytrawny gracz itd. Interesuje mnie TERAZ. Jakbyś zapomniał o czym piszę, to poniżej twoje "ZAKUPY", o których też wielokrotnie trąbiłeś:

>0.8zł - moje obserwacje,
    0.664zł - chciałeś żeby wstawić,
    0.56zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.5zł - moje obserwacje,

twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł
    Lawina.......

0.44zł - chciałeś żeby wstawić,
    >0.4zł - moje obserwacje,
    >0.36zł - moje obserwacje,
    >0.35zł - moje obserwacje,
    >0.3zł - moje obserwacje,
    >0.27zł - moje obserwacje,
    0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz,
    0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś

Napisałem ci rzeczowo? Zrozumiałeś wszystko, czy potrzebujesz, żeby wyjasnić?

Teraz do dzieła:
    - najpierw sukcesy NIEUDACZNIKÓW w czasie pandemii,
    - wyjaśnij swoje obecne sukcesy=zarabianie od 0.88zł do 0.2070zł.

Smiało, luzik, jedziesz.
    Plączący się miedzy nogami nie wie nadal jaka jest różnica miedzy spekulacją a inwestowaniem. Myśli, że ktoś kto prowadzi działania spekulacyjne trzyma cały czas akcje od kursu np 0,88 zł .
    Nawet nie wie, kiedy kurs wynosił 0,88 zł, to zapamiętaj to było ponad półtora roku temu, w dniu 13.02.2024 r. Przy takim kursie to akcje się sprzedaje, a nie kupuje (spółki, co emisjach akcji głownie stoi). Mnie interesuje kurs w danym momencie i możliwość osiągnięcia zysku w krótkim terminie, lub sprzedaż, jeżeli nie idzie ze stratą i oczekiwanie na kolejną okazję. Jakbym patrzył na raporty roczne to zapewne nigdy bym nie kupił akcji tej spółki, ani nie obejmował emisji akcji (CBD już podał raport o emisji akcji, czekam na HMP, każda emisja znaczne zyski, ).
    Teraz raport roczny 2020 r. strata 499.613,22 zł netto i co z tego, dla mnie liczy się kurs, dobre raporty, kupno i sprzedaż. Raportami kwartalnymi, czy rocznymi interesuję się mając akcje spółek, w które inwestuję długoterminowo. W przypadku HMP, CBD dalej będą prowadził tylko działania spekulacyjne i oczywiście obejmowanie emisji akcji. Teraz akcje HMP i CBD kupuję pod raporty o imporcie medycznej marihuany…. Później oczywiście objęcie znacznych pakietów pod emisje akcji …
    (Zaznaczam, że są to moje opinie i nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie moich wpisów, ani za potencjalnie poniesione straty)
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Holender40 [185.104.138.*]
    Nie odpowiedziałeś na pytanie kolegi. W jaki sposób twoją metodą można osiągnąć zyski jeśli nie ma żadnej podbitki jak w minionych 6 miesiącach?
    Autor: ~Holender40 [185.104.138.*]
    Mamy również faceta od AI,  kłamstw i manipulacji. Specjalnie dla ciebie jeszcze raz ten fragment, może nauczysz się czytać ze zrozumieniem:
    "Mnie interesuje kurs w danym momencie i możliwość osiągnięcia zysku w krótkim terminie, lub sprzedaż, jeżeli nie idzie ze stratą i oczekiwanie na kolejną okazję”.
    I tego właśnie chcemy się dowiedzieć. Od roku kurs leci na glebę, a ciebie kurs interesuje w danym momencie. Powiedz zatem wszystkim, kiedy udalo ci się sprzedać coś zakupił. Do tego pisałeś, że zarabiasz, więc powiedz, kiedy to zrobiłeś. Pytanie jest proste. Umiesz odpowiedzieć?

twoje wybryki zakupowe, masz powyżej, to już nie będę wklejać.
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Holender40 [185.104.138.*]
    To co napisałeś to bełkot "sprzedaż jeżeli nie idzie z stratą" w przypadku jeżeli kurs cały czas spada. Ostatnio napełniałeś koszyki na 0.20. Kurs odbił do 0.209 ale spadł też poniżej 0.20. Sprzedałeś z zyskiem 2% czy trzymasz dalej? Proste pytanie.
    Autor: ~Holender40 [185.104.138.*]
    Dla faceta od AI, kłamstw i manipulacji jeszcze raz, poniższy fragment, bo nie doczytał:
    „Teraz akcje HMP i CBD kupuję pod raporty o imporcie medycznej marihuany…. Później oczywiście objęcie znacznych pakietów pod emisje akcji …
    (Zaznaczam, że są to moje opinie i nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za decyzje podjęte na podstawie moich wpisów, ani za potencjalnie poniesione straty)
    Czyli przyznajesz się że trzymasz. Jeśli import nie dojdzie do skutku, czy przyznasz się z jaką stratą sprzedałeś?
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Spekulant [93.159.12.*]
    Oj Wiesiek oj Wiesiek.....znaczne pakiety to Ty już brałeś po pierwszych uchwalach o nowej emisji,niewiem,czy kojarzysz po ile wtedy był kurs a po ile jest teraz....obecnie piszesz,że znowu będziesz dobieral znaczne pakiety pod emisję....super,komediant jesteś i pacaj w jednym:))....co do ceny 19 groszy,bądź cierpliwy,jeszcze kupisz ile będziesz chciał,znaczy ile będzie Cię stać....gdy poczekasz na zwroty wszystkich pozwoleń na import....kupisz nawet poniżej 15groszy....tylko bądź cierpliwy :)))))....przy zmianie kodu 30groszy pisałeś podobnie,że zejdzie poniżej 20groszy też negowałes....powtórzę tobie i proponuje tylko CIERPLIWOŚĆ a obkupisz się po dobrej cenie:))))....nie bądź taki porywczy:)))
    Buahahaha. ty myślisz, że w te bajki ktoś uwierzy? Uśredniasz w dół od 0.88zł. To jest prawda, że nikt normalny nie trzyma, jak jest taka lawina. Trzyma tylko ofiara losu, która nie wie, co to stop loss i uśrednia w dół, jak TY.

"Teraz raport roczny 2020 r. strata 499.613,22 zł netto i co z tego, dla mnie liczy się kurs, dobre raporty, kupno i sprzedaż" - Buahahaha, gdzie te dobre raporty? Strata pół bańki, to nic, tak? Buahahaha. Dlatego wszyscy się z ciebie śmieją cieplaku. Taki inwestor, co wiecznie skupuje, a kurs leci - ty w ogóle czytasz, co za farmazowny wypisujesz?

ty dalej będziesz prowadził działania spekulacyjne?, Czyli jakie, jak kurs od 0.88zł spadł do 0.2zł. Kiedy tu zarobiłeś? Możesz wszytskim powiedzieć?
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Spekulant [93.159.12.*]
    Strasznie irytujący jest ten Wiesiek ,zero honoru i brnięcie w kłamstwie,nieważne że robi z siebie coraz większego dioteI:)))....rozumiem,napilsalby wziąłem spekulacyjnie pod to,dobralem pod to,była niska cena usrednilem znacznie spekulacyjnie bo trzymam pod to....na razie, mój kapitał jest w plecy,bo jeszcze nie zadziałała moja spekulacja,ale,gdy to czy tamto się urealni, to zarobie z nawiązką....ale nie,koleś brnie w czymś co nawet mlodzian ,który zaczyna "zabawę" na giełdzie, zauwazy,ze gosc zwyczajnie łże i kłamie:))))......to nawet nasz minister sprawiedliwości już bardziej wiarygodny, gdy odpowiada historię ,gdy był na niego zamach maszyny sprzątające i jak to on ledwo z tego wyszedł. Zresztą jak mówi minister,kto nie wierzy,może obejrzeć film z monitiringu,tam wszystko widać jak na dłoni :))))))))))
    Autor: ~Spekulant [93.159.12.*]
    I dyżurny I mamy facet bez honoru, co pisze, ze kurs 17 gr a nawet ma 8 gr. Zero wiedzy i tylko ciągłe brednie i wypociny. To jego znak rozpoznawczy
  • Re: Zapamiętaj czasy pandemii i nie pisz bzdur Autor: ~Gosc [84.11.3.*]
    To jest niestety diotel. Prostego pytanie nie rozumie. Gamon jeden buahahah
    Specjalnie tłumaczenie teksty dla plączącemu się miedzy nogami „Teraz raport roczny 2020 r. strata 499.613,22 zł netto i co z tego, dla mnie liczy się kurs, dobre raporty, kupno i sprzedaż” Ten plączący myśli że dobre raporty to chodzi o ten roczny ze stratami. Chodzi o raporty po których rośnie kurs.
    Potrafisz odpowiedziec na zadane pytanie, czy dalej te swoje farmazony bedziesz pisac, co? Umiesz przeczytac, co napisalem ze zrozumieniem?

Jeszcze raz ci napisze:

I tego właśnie chcemy się dowiedzieć. Od roku kurs leci na glebę, a ciebie kurs interesuje w danym momencie. Powiedz zatem wszystkim, kiedy udalo ci się sprzedać coś zakupił. Do tego pisałeś, że zarabiasz, więc powiedz, kiedy to zrobiłeś. Pytanie jest proste. Umiesz odpowiedzieć?"
    Dla plączącego się miedzy nogami, kolejna powtórka. "Mnie interesuje kurs w danym momencie i możliwość osiągnięcia zysku w krótkim terminie, lub sprzedaż, jeżeli nie idzie ze stratą i oczekiwanie na kolejną okazję”. Trudne dla tej małej główki, która zatrzymała się na poziomie 0,88 z dnia 13.02.2024 r.  
    W kółko wklejasz te same wypociny, a może to potrafisz przeczytać w końcu ze zrozumieniem, a nie „Teraz akcje HMP i CBD kupuję pod raporty o imporcie medycznej marihuany…. Później oczywiście objęcie znacznych pakietów pod emisje akcji …”
    Jak w końcu zrozumiesz to napisz ...
    Wiesiek....A wcześniej po pierwszych uchwalach o nowej emisji nie kupowales znacznych pakietów....pamiętasz może po ile brałeś akcje?
    tobie wiesiek odwracanie kota ogonem nic nie da. Twierdziles, ze zarabiasz, wiec jasnym jest ze zapytalem, jak to robisz, skoro skupujesz pakiety, znaczne pakiety od 0.88zl a kurs jest w okolicach 0.2zl. Kurs od roku pikuje, wiec powiedz wszystkim, kiedy tu zarobiles. Mnie nie obchodzi, ze kupujesz pod raporty, tylko jak udalo ci sie zarobic, kiedy kurs spada od 0.88zl. Wyjasnij to. Pytanie jest proste, a brniesz w klamstwo i unikasz odpowiedzi.
[x]
HEMP 5,70% 0,17 2025-11-19 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.