Farmy nie będzie!.
Marzyciele i naiwniacy którzy będą pod moim postem wypisywać brednie o trolowaniu Brasa.
Ta bajeczka trwa od początku 2020 roku, kiedy to Bras podał do wiadomości publicznej że zamierza wybudować największą farmę fotowoltaiczną w Polsce na 130 ha.
Podali do wiadomości również że podpisali umowę przedwstępną z rolnikiem na dierżawe tej ziemii.
Kurs wystrzelił na ponad 2 zlote, ludzie uwieżyli na kupowali tego śmieciowego papieru.
Dzisiaj mamy nie całe 18 groszy i przekładanie decyzji do u...nej śmierci.
Piszę o tym bo siedzę z tymi akcjami od 5 lat, ze stratą 60% na szczęście tylko 12500 akcji.
Oczywiście nikt wam nie broni czekać może idą na rekord z tym zwlekaniem.
Pozdrawiam tych co znają temat od początku powstania tej bajeczki i proponuję dokładnie pogrzebać w internecie, od kiedy Bras robi was, nas w ....ja
Chyba powinieneś mieć nicka ~przekręcamFakty
Akcje brasa w ostatnim dziesięcioleciu nie kosztowały powyżej 2 zł, o ile pamiętam to powyżej 2 zł było w 2015 i 2016 r. jak jeszcze mamy cyca ciagnąłeś, więc 5 lat temu nie mogłeś tu siedzieć, bo siedziałeś jeszcze na nocniku.
Bredzisz, gościu.
Regularnie ktoś z tej firmy dyskredytuje i usuwa posty opisujące sytuację w Brasie.
Żeby ludzie się nie zgłosili sprawy do prokuratury.
Celowo podaliście bzdet do wiadomości o farmie Żeby przewalić tony papieru dokładnie w lutym 5 lat temu.
Możesz sobie pisać, w internecie nic nie ginie i są tu jeszcze ludzie którzy pamiętają ten wałek, koleszko reprezentujący tą przechowalnie lewego kapitału.
Szybka rekcja w sobotę tak wcześnie na forum?
Stróż Brasa:)))
Hipokryta, twój post ukazał się wcześniej niż mój. 9.10 to według ciebie wcześnie? Weekend? Wolne masz od szkoły. Co? Dokupić by się chciało większą ilość po promocyjnej cenie? Też bym chciał 200k po 0,12 zł. Tylko dla wybrańców.
Działanie na szkodę spółki to świadome działanie lub zaniechanie, które narusza interesy majątkowe spółki, prowadząc do strat finansowych lub zwiększając ryzyko ich wystąpienia, co wiąże się z odpowiedzialnością karną i cywilną sprawcy. Przestępstwo to jest zagrożone karą pozbawienia wolności do 5 lat, a w przypadku znacznej szkody majątkowej, nawet do 10 lat.
Ten wątek jest śmieszny bo żadna z postawionych tez nie trzyma się kupy. Po pierwsze spółka uzyskała już zgodę na postawienie farmy i kurs prawdopodobnie byłby na zupełnie innym poziomie gdyby decyzja gminy nie została zaskarżona do SKO. Wycena spółki przy uzyskaniu zgody bez realizacji w odniesieniu do obecnej kapitalizacji powinna być conajmniej kilkukrotnie wyższa. Ktoś swojego czasu wrzucał link z podobnego , gotowego projektu do realizacji i jego wyceny. Założenie, że spółka nie chce zrealizować projektu jest absurdalna. Po drugie kurs w szytowym momencie spekulacji kilka lat temu był jakoś pod 1,3 zł. Kolejne kłamstwo z tymi 2 zł. Wyzywanie akcjonariuszy od marzycieli i naiwniaków to już świadczy o poziomie autora i jego motywacji.
5 lat temu akcje brasa maksymalnie wzrosły do poziomu 1,10 zł albo 1,20 zł nie pamiętam dokładnie ale napewno nie do 2 zł a wiem doskonale bo wtedy sprzedawałem i czekam cierpliwie na następny taki rajd bo cały czas powoli zbieram.