I kto ma racje??? A teraz w większości komentarzy płaczecie jak płaczki, bo zostaliście jak leszcze na peronie!!!! Ja nigdy sie nie myle i zawsze kupuję w dołku i sprzedaję na górce!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiki, takich jak ty nazywa sie na giełdzie leszczami albo planktonem. Ja mam średnią 2,30 na Polimexie, a na 2000 tysiące to nawet nie patrzę jak na chodniku leży. Myzyjemy tutaj z takich jak ty, co kupują od nas na samym szczycie kursu
PGR miał rację, i zawsze ma ! i będzie miał ja też siedzę w rakiecie, podziwiam wrzosowiska, jesteśmy jeszcze nisko, więc słychać płacz tych co na parkingu Bajkonura stoją i czekają na powrót wehikułu.
;) cóż - będzie bujało, bo twarde informacje pojawią się później. Wybicia, konsola na poz. 7 i czekanie, czy w październiku dojdzie do flash-crash w USA (shot-down), co ewent ściągnęłoby GPW w dół. W takim scenariuszu od końca listopada mocna góra. Jesli nie bedzie korekty to wspinaczka po ścianie strachu
No tak tylko kiedy wyjść lub wejść, ja wszedłem w to przy 6.20 i czekam na 10 może będzie skoro tak wielu się modli i skamle ,niech inni czekają na 20,50,czy nawet 238 zeta .
nikt nie płacze i nikt nie został na peronie bo ten pociąg dopiero nabiera paliwa do startu ,każdy moze wsiać ,porostu niektórzy zapobiegliwi wcześniej kupili bilety a wtedy zawsze sa tańsze ale i bliżej odjazdu tym będą droższe ,a jak ruszy to będą bardzo drogie bo u konduktora