I więcej długu niż włosów na głowie .Normalna firma ,która boryka się z problemami finansowymi. Zaczyna szukać oszczędności we wszystkim, a tu ZUS zaległy , podwykonawcy też , hurtownicy lub sklepy z potrzebnymi materiałami znajdą się . A na LINKEDLINIE relacja z wyścigów skuterów wodnych. I to dla was jest WZÓR PROWADZENIA DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ. To są dzisiejsi PREZESI I TUZY BIZNESU. Panie Boże chroń nas od takich wzorców , gdzie wszystko jest tylko na pokaz. Prawdziwy Prezes organizuje spotkanie z pismakami posypuje głowę popiołem i szuka jak najlepszego rozwiązania gdyż ludzie kupowali akcje po112zł dziś koło 5.90zł. WSTYD WSTYD WSTYD TYLE W TEMACIE.. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam.
Niestety sama racja .
Sam niestety uwierzyłem w te mrzonki.
Ta spółka zmniejsza przychody o 20% rok do roku chwaląc się realizacją czystego powietrza ….
Prezes pisze w liście do akcjonariuszy o zmianie trendu . A tutaj straty operacyjne 18 mln oraz na działalności ponad 40 baniek !
Zrobili papierową transakcje i zasypali dziurę .
Najbardziej dobitną wiedzę dał nam raport o odpisach .
Biznes w Czechach i na Słowacji -20 mln strat , biznes w Saule 40 mln strat ,
Biznes w Columbus finanse 9 mln strat, biznes w Taurean kolejne 5 mln strat !!!
Przecież pan prezes Dawid Zieliński nie umie inwestować !!!
Ja to się wam dziwię. Są możliwości tradingu na całym świecie. W stanach zarabia się krocie na czymkolwiek związanym z kwantami czy AI czy to krótko czy długoterminowo, kursy latają pod niebiosa, a wy k%$#a jęczycie i kisicie wory na jakimś spekulanckim crapie z pogranicza New Connect, zadłużonym, uzależnionym od jakichś lelawych, ciągle zmieniających się ustaw, pomoczonym w jakieś dziwne układy i walicie kuce jak wzrośnie o 5%, by zaraz spaść o 5%... I jeszcze te pseudoinwestorskie rozkminy.