Dnia 2025-10-03 o godz. 12:31 ~Amełykanin napisał(a): > Ja obstawiam,że to wielki kamikaze zaczął optymalizację podatkowa xd
Przypominam nieuważnym i niepamiętliwym, że na tym Cyprze bywały z reguły już takie "zachwycające podbitki" jak dzisiejsza. po czym kwit wzorcowo siada do poziomu przerębla.
Tak samo pisałeś przy każdym wzroście. Np. przy poprzednich wynikach. Miało po wynikach spaść, że hoho, optymalizacja podatkowa itd. I co spadło? A jak by spadało to będziesz pisać, żeby sprzedawać, bo będzie spadać dalej. 19 grodu, 15 czy 12. Taki tekst będzie grany. Jedno i to samo 4 lata. :D
Dnia 2025-10-03 o godz. 12:47 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2025-10-03 o godz. 12:31 ~Amełykanin napisał(a): > > Ja obstawiam,że to wielki kamikaze zaczął optymalizację podatkowa xd > > > Przypominam nieuważnym i niepamiętliwym, że na tym Cyprze bywały z reguły już takie "zachwycające podbitki" jak dzisiejsza. po czym kwit wzorcowo siada do poziomu przerębla.
Mój wpis ze środka dzisiejszej "gorącej sesji" jakże okazał się trafionym :)) Powrót do przerębla klasyczny, a już chcieliście liczyć "łatwą kasę bez roboty". Nie ma tego, robaczki. Kiśniecie nadal + inflacja.
Bo za chwilę skończy się hossa. Rynki są przegrzane i brakuje impulsu do wzrostów. A przecież po to blokujecie kurs, aby puścić w odpowiednim momencie i wywalić miliony akcji w rynek... Także czas wam ucieka. Minęło już 5 lat od ostatniej akcji także już czas....
Dnia 2025-10-04 o godz. 14:35 ~Luigi napisał(a): > Ale mnie bawią komentarze w których ktoś pisze o tym że maliniak jest w jakieś grupie spekulacyjnej xDD.
A ty hubrowy przegrańcu co to robisz w sobotę? Przypomnieć ci linkiem niedawny twój własny wpis na temat sobotniego forum?
Dnia 2025-10-04 o godz. 14:09 ~Krzysiek napisał(a): > Bo za chwilę skończy się hossa. > Rynki są przegrzane i brakuje impulsu > do wzrostów. > A przecież po to blokujecie kurs, aby > puścić w odpowiednim momencie i wywalić > miliony akcji w rynek... > Także czas wam ucieka. > Minęło już 5 lat od ostatniej > akcji także już czas....
Skąd twoje przekonanie, że hossa się skończy za chwilę ?
No może nie za chwilę, ale za chwilę będzie gruba korekta. Bez tego giełdy nie rusza dalej. Teraz będą obniżać stopy procentowe i będą drożały surowce. Giełda po korekcie jeszcze trochę urośnie i potem runie z hukiem. Pytanie kiedy chcecie się uaktywnić? Na co czekacie.....
Dnia 2025-10-04 o godz. 19:41 ~Krzysiek napisał(a): > No może nie za chwilę, ale za chwilę będzie gruba korekta. > Bez tego giełdy nie rusza dalej. > Teraz będą obniżać stopy procentowe i będą drożały surowce. > Giełda po korekcie jeszcze trochę urośnie i potem runie z hukiem. > Pytanie kiedy chcecie się uaktywnić? > Na co czekacie.....
Na jakiej podstawie łączysz zmianę ceny na hubrawym Cyprze z wycenami giełd ? Przecież to jakbyś zestawił smród z perfumerią, tak?