Specjalnie dla trolli przypominam mój wcześniejszy wpis, nic się nie zmieniło, co wiele razy już pisałem i dalej tak uważam: „W mojej opinii w perspektywie czasu spółka skazana na sukces” Nie zapomnijcie, go czasami przypominać, będę wdzięczny …
Wiesiek w perspektywie czasu dostaniesz ode mnie 1 milion dolarów,tak zwyczajnie, nawet zapłacę podatek od darowizny,byś miał całego miliona.....obiecuję,bez sciemy.
Autor: ~Tadzio [37.31.28.*] O pierwszy troll, co nadal nie ma pojęcia, co znaczy pojęcie „w perspektywie” i ponadto pisze, o jakimś „prostackim naganianiu”. Zapamiętaj, ‘’naganiać’’ to możesz np. bydło do obory, a nie ludzi na zakup akcji, każdy sam odpowiada za swoje inwestycje na rynku giełdowym.
Z tym twoim myśleniem to nie przesadzaj za bardzo....dawno temu zrozumiałem, co za typ z ciebie i po co tutaj nadajesz....no chyba,że się mylę, bo nie jestem nieomylny,to jednak jesteś tym dawcą kapitału, jak sam to okresliles:))...też rozumiem to zachowanie twoje na forum.
Zapomniałeś wiesiek dodać, co pisałeś: jak będą realizować strategię 2024-2025. Zostało ci kilka miesięcy, a nie już bajeczki "w perspektywie czasu". Dobry cwaniaczek jesteś, ale internet nie zapomina.
Mój ulubiony troll Plączący się między nogami znowu ma opad. Czy to takie trudne, co pisałem wcześniej "w mojej ocenie jeżeli HMP zrealizuje swoją strategię na lata 2024 -2025 to kurs będzie wyższy od maksymalnego do tej pory tj. 2,70 zł. jaki HMP osiągnął w dniu 17.03.2021 r.” Skoro strategi nie zrealizują, to jak kurs ma być wyższy od 2,70 zł. Trudne do zrozumienia co?
I tak właśnie od lat tu naganiasz zakłamany luźny typku. Brak realizowacji strategii. Następnie tejże zmiana i znowu twoja krecia robota. A w przerwach DODRUK I STRATU Buahahahahaha
Masz jeszcze to lubrykancie, żebyś nie zapomniał, jakim jesteś wytrawnym graczem buahahahaha
"Spółka skazana na sukces" Buahahahahaha. wiesiek, to poniżej twoje. Wypowiesz się? buahahahaha
"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Wyjaśnisz teraz wszystkim, gdzie tu zarabiasz, czy dalej bajki o tabletkach i zwisach?"
Jeśli spadnie na 10 gr i odbije w ciągu miesiąca na 15, to będziesz mógł odtrąbić ten wieszczony sukces postem pod tytułem: "stopa zwrotu 1M równa 50%, i co teraz troliki?". To jest ta perspektywa? Może wtedy spółka znowu stanie się spekulacyjna, bo na razie to gniot uginający się pod ciężarem nadrukowanych akcji i free float wynoszącego 100%.
Autor: ~Holender40 [185.104.138.*] Specjalnie dla plączącego się miedzy nogami, co zatrzymał się na poziomie 0,88 zł przypomnienie: "W perspektywie czasu spółka skazana na sukces"
Przepraszam za pomyłkę Autora: ~Holender40 [185.104.138.*] Przytoczony tekst dotyczy oczywiście plączącego się miedzy nogami, czyli Autora: ~Gosc [77.240.95.*] nie Ciebie Poprawne brzmienie: Autora: ~Gosc [77.240.95.*] Specjalnie dla plączącego się miedzy nogami, co zatrzymał się na poziomie 0,88 zł przypomnienie: "W perspektywie czasu spółka skazana na sukces"
Dlaczego wiesiek manipuluje ze "W perspektywie czasu spółka skazana na sukces" ....co powie inwestorom,którzy kupią akcje po jego manipulacji a spółka wcześniej zamiast osiągnąć sukces, zamknie swój projekt albo zbankrutuje?....czy to celowe zagranie nieodpowiedzialnego emocjonalnie człowieka, czy może jakaś zorganizowana grupa spółdzielcza?....Czy takimi wpisami nie powinien się ktoś zająć I odpowiednio ukarać,by nie narażać w przyszłości innych na potencjalne straty?
wiesiek, w jakiej perspektywie buahahaha. Pisales o strategii 2024-2025. Ta sie konczy, a kurs agonalny. W jakiej perspektywie? 2050? Czy ile? Buahahahah
W dalszym ciagu, wytrawny graczu nie odpowiedziales na ponizsze. Doczekamy sie odpowiedzi??
Masz jeszcze to lubrykancie, żebyś nie zapomniał, jakim jesteś wytrawnym graczem buahahahaha
"Spółka skazana na sukces" Buahahahahaha. wiesiek, to poniżej twoje. Wypowiesz się? buahahahaha
"wiesiek, minęło trochę czasu. Chciałem zapytać, co się wreszcie zadziało i podać twoje ruchy spekulacyjne, dla przypomnienia. Oto one:
>0.8zł - moje obserwacje, 0.664zł - chciałeś żeby wstawić, 0.56zł - chciałeś żeby wstawić, >0.5zł - moje obserwacje,
twoje występy powyżej, oczywiście też bierzemy pod uwagę, ale startujemy z poziomu 0.44zł Lawina.......
0.44zł - chciałeś żeby wstawić, >0.4zł - moje obserwacje, >0.36zł - moje obserwacje, >0.35zł - moje obserwacje, >0.3zł - moje obserwacje, >0.27zł - moje obserwacje, 0.26zł - polowałeś na dołek. Nie wiem, czy kupiłeś, ale podejrzewam, że tak, bo ty zawsze w dołku kupujesz, 0.2zł - kolejny twój zakup znacznego pakietu, o którym trąbiłeś
Wyjaśnisz teraz wszystkim, gdzie tu zarabiasz, czy dalej bajki o tabletkach i zwisach?"