Skąd te wszystkie wzrosty? Byłem przekonany, że od 27zł się odbije i spadnie do jakichś 20 i dopiero kolejny rajd, a tu dalej rośnie? Pod co!? Ktoś mnie oświeci?
he, he, he. i teraz siedzisz gołą dupą na zimnej posadzce, zagryzasz zęby bo papiery poszły do ludzi a Ty nie możesz ich odkupić, tymczasem wpada info o NWZA i propozycja głosowania skupu po 50. Miłej zabawy!
A radziłem, jak wielu turaj innych starych wyjadaczy, by kupować po taniości, a teraz im pociąg odjechał i zostali z kasą i bez biletu ku lepszej przyszłości z ACTION. Co najwyżej mogą już bilet kupić drożej. Tak to jest jak ktoś planuje podróż zbyt długo. Wcześniej się kupuje bileciki śpiochy.
:) dobrze zasiałeś emocje, prawie internety zjedli i szukają ESPI :) Kolega zamarzył o 20, gdy byliśmy przy 27. Ciekawe czy tak stawiasz marzenia na innych spółkach. Ja traktuje zasadę, jak nie możesz kupić o 1-2% taniej, to bierz z prawej. Z trendem nie wygrasz. A tym bardziej na zdrowej spółce jak ACT. Ja trzymam się, że jak nie będzie końca Świata to zrobimy ATH. Póki co dogoniliśmy kurs XII '15. Warto było. pzdr wiarusów i grono coraz to nowych ciekawskich