Nadal brak komunikatu o wznowieniu notowań. Raporty były opublikowane w środę, zwykle na drugi dzień po ich publikacji w komunikatach NewConnect można znaleźć uchwałę o wznowieniu notowań spółki w kolejnym dniu sesyjnym. Tutaj cisza, orientuje się ktoś ocb?
Raporty są opublikowane, więc to nie od spółki zależy data odwieszenia notowań tylko od nadzoru NC. Nie dopełnili czegoś? Ludzie czekają prawie dwa lata na możliwość handlu akcjami. Jak zwykle "dbają" o interes akcjonariuszy..
ja też czekam ale na K... coś TKO rośnie,,, mam dylemat kiedy ostro dołączyć do peletonu, w dniu wznowienia czy po kilku sesjach..rynek jest nieprzewidywalny.. rzetelne uwagi
Wróżenie z fusów, wydaje mi się, że otworzą koło 0,3 zł. Ja zamierzam podwoić swój pakiet niezależnie od kursu otwarcia. Chyba, że zrobią +100% wzwyż, w co wątpię
Powinni otworzyć powyżej 1 zł ostatnia pompa przed zawiechą była w okolice 2zł powyżej złotówki wisi większośc leszczy sam brałem koło 1.2zł już blisko dwa lata wisi mi strata całkiem spora większość posiadaczy nie skusi się sprzedać z otwarciem +100% chyba że ktoś gruby zacznie sypać to co za 10gr objeli