• impexmetal dlaczego? Autor: ~kinga_sanok [195.117.6.*]
    witam. Nie posiadam tego waloru, siedze na borku jednak moj tata zakupil w piatek impex. Prosil abym napisala tutaj na forum jedno pytanie. Czy na impexie byla jakas zla informacja ze on jako jeden tak brzydko sie zachowal ze wszystkich spolek Romana/. Bardzo prosze o wasze zdanie na ten temat
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~pawel [83.28.76.*]
    wszyscy sie dowiedzieli, ze twoj ojciec siedzi na walorku i zmówili sie zeby mu zrobic kuku.... ;)
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~zyta [79.185.154.*]
    nie było złych informacji. Ja również dzisaj kupowałam po długim namyśle i również jestem zdiwiona, że tak głęboko zanurkował. Jedyne logiczne tłumaczenie to takie , ze ktoś miał b. duzo akcji i stwierdził ze on już jest zarobiony i wyszedł.
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~wtopek [85.219.184.*]
    ktoś wczoraj napisał , że skotan pociągnie inne spółki karkosika w dół
    i niestety miał rację , nie ma żadnych podstaw do takiego zachowania impexmetalu
    mam nadzieję ,, że jutro będzie lepiej , pozdrawiam wytrwałych na papierze
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~zyta [79.185.154.*]
    owszem ale skotan to niecałe 2% w dół natomiast impex 7% jakby nie patrzeć to jest różnica. Chociaż współczuję tym co brali na open skotana, w pewnym momencie tam było 170 zleceń po PKC, szaleństwo.
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~krzysiek 7 [83.2.207.*]
    tak to juz jest z karkosikiem inwestorem chociaz z inwestowaniem to nie ma nic wspólnego , to zwykły spekulant taki mały g.saros i albo ci sie uda albo nie
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~gabrysia_72 [83.22.30.*]
    Dobra, tylko że jak skotan przez trzy dni wisiał na górnych widłach to impex sie kisił, a jak skotan spadał to imex za nim i to z nawiązką
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~szakal [80.94.118.*]
    kinga zeby twoj tata znowu nie utopił siana ..
    pisałaś na borku ze nie ma wyczucia co do inwestycji:)
  • Re: impexmetal dlaczego? Autor: ~kinga_sanok [195.117.6.*]
    Witaj. Utopil juz i to sporo na zastalu. Mam nadzieje ze na dluzsza mete impex bedzie dobrym papierem. Zreszta Pan Roman chyba nie pozwoli na to aby jego spolka poszla sie paść. Pozdrawiam

Ps. Chociaz moe sie mylic bo ilez mozna :(
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.