witam. Nie posiadam tego waloru, siedze na borku jednak moj tata zakupil w piatek impex. Prosil abym napisala tutaj na forum jedno pytanie. Czy na impexie byla jakas zla informacja ze on jako jeden tak brzydko sie zachowal ze wszystkich spolek Romana/. Bardzo prosze o wasze zdanie na ten temat
nie było złych informacji. Ja również dzisaj kupowałam po długim namyśle i również jestem zdiwiona, że tak głęboko zanurkował. Jedyne logiczne tłumaczenie to takie , ze ktoś miał b. duzo akcji i stwierdził ze on już jest zarobiony i wyszedł.
ktoś wczoraj napisał , że skotan pociągnie inne spółki karkosika w dół
i niestety miał rację , nie ma żadnych podstaw do takiego zachowania impexmetalu
mam nadzieję ,, że jutro będzie lepiej , pozdrawiam wytrwałych na papierze
owszem ale skotan to niecałe 2% w dół natomiast impex 7% jakby nie patrzeć to jest różnica. Chociaż współczuję tym co brali na open skotana, w pewnym momencie tam było 170 zleceń po PKC, szaleństwo.
tak to juz jest z karkosikiem inwestorem chociaz z inwestowaniem to nie ma nic wspólnego , to zwykły spekulant taki mały g.saros i albo ci sie uda albo nie
Witaj. Utopil juz i to sporo na zastalu. Mam nadzieje ze na dluzsza mete impex bedzie dobrym papierem. Zreszta Pan Roman chyba nie pozwoli na to aby jego spolka poszla sie paść. Pozdrawiam