• Pozytywna opinia FDA Autor: ~Kuba [178.42.246.*]
    PAP
  • Re: Pozytywna opinia FDA Autor: ~Masakracja [77.65.100.*]
    Oczywiście tylko Pinokio wie jak to spotkanie przeszło :) Kuba według ciebie kiedy będzie ten partnering skoro jest tak cudownie i kiedy zaniepokoisz się jak go nie będzie ?
    Przypominam że wedlug prezesa współpraca z tang bodaj w na konfie w maju była świetna i cudowna a na ostatniej powiedział że już więcej nie planuje dokładać środków do novo czyli zasadniczo projekt już pogrzebany bo jak wiesz ty czy ja obecne środki nie pozwolą im na przeprowadzenie badań fazy 3 :)
  • Re: Pozytywna opinia FDA Autor: ~Kuba [178.42.246.*]
    Pamiętajmy że tang dokupił Cln
    Zasadniczo to czy dokupił nie ma znaczenia, mówię o postrzeganiu świata przez prezesa, jak oceniał wtedy współpracę a jak teraz, więc obraz fda może być również zniekształcony tak jak partnering w ciągu pół roku na 80% proc czy esketamina i jej szalone zainteresowanie w 2021 r. Zobaczymy
  • Re: Pozytywna opinia FDA Autor: ~Kuba [178.42.246.*]
    Do końca roku
    Dziękuję za informację, osobiście nie wierzę że do końca roku będzie partnering, chociaż tak jak pisałem wcześniej raczej on będzie miał miejsce ale będzie zwyczajnie poniżej oczekiwań - oczekiwań które wzbudzał prezes swoimi gadkami
  • Re: Pozytywna opinia FDA Autor: ~c330 [178.235.182.*]
    Informacja jest bardzo pozytywna. I w ogóle się cieszę że poszło espi, myślałem że tak jak z psami będzie - że nic nie powiedzą. Ciekawe czy jutro podbitka i zrzut czy w końcu wajcha w drugą stronę.
    Ta informacje nie jest istotna ponieważ nie ma w sobie kluczowych informacji- fda dała/ nie dała zielonego światła na rozpoczęcie badań 3 fazy. Takie teksty to byłyby godne uwagi przy spółce, która ma zaufanie. Ponadto ostatnimi czasy fda jest bardzo rygorystyczne, ja w odróżnieniu do większości tutaj inwestuje w biotechy w USA i wobec tego śledzę często decyzja fda i ostatnio jest bardzo czepialska, już któryś raz w krótkim czasie daje CRL z uwagi na wady jakościowe w zakładach produkcyjnych które często już były dawno rozwiązane, gdzie kiedyś było to nie do pomyślenia, przykłady - $FBIO czy scholar rock. Nie raz wypowiadała się pozytywnie a ostatecznie się ultra czepiała, co prawda to tylko faza 2 a nie 3 więc może pod tym względem jest łaskawsza.
    zjedz snikersa :)
    Może tak być jak mówisz - że się kiedyś będzie czepiać, ale póki co to istotne info dla potencjalnych partnerów.
[x]
CLNPHARMA -0,63% 18,82 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.