• Wszystkie zlecenia Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.54.*]
    Obserwuje od kilku lat,obecnie mamy rekordowo niski poziom na podaży tylko 28k...wcześniej przez wiele kwartałów było to 70-90k.Oczywiscie mogą i zapewne jest trochę ukrytych pakietów ale tak jak wspomniałem to co widać to najmniejsza podaż odkąd pamiętam a obserwuje od 7 lat

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/snt
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Fortuna [178.217.193.*]
    Wcale się nie dziwię i chyba tylko nie ja…. Synektik nie daję jakiś spektakularnych wzrostów czy spadków w ciągu dnia i dobrze nie ma tu krótkoterminowych inwestorow albo jest ich mało ….
    zasada jest prosta do przodu bez pośpiechu i przełamujemy kolejne opory
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: winstrol [31.0.66.*]
    Ja mam większy pakiet. Ale trzymam twardo bo tak jak większość wytrwałych inwestorów synektika głęboko wierzę że rakieta dopiero przed nami po zgodzie FDA
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Cyś [37.30.14.*]
    Pewnie tak, też mam spory pakiet, fajnie by było gdyby zgoda była do końca roku …
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.54.*]
    Po zgodzie FDA to może być korekta,bo kurs urośnie w ok 300 przed...
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Fortuna [178.217.193.*]
    Winstrol tak z ciekawości jeżeli mogę w jakim przedziale masz tzw. spory pakiet oczywiście pytam grzecznościowo …
    Może się okaże że też mam spory pakiet …
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Zwyklyleszcz-krytyk [37.31.54.*]
    Z tego co pamiętam to miał ok 20k,ale to było 2 lata temu, obecnie mogło się zmienić.
  • Re: Wszystkie zlecenia Autor: ~Allmighty [31.0.69.*]
    Podaż jak widać jest mała, rakieta po zgodzie FDA - tak, ale na to jeszcze sporo czasu. Pierwsza rakieta i paniczne kupowanie może być po prospekcie Syn2 Bio i dacie referencyjnej. Wycena na poziomie 19 zł jest bardzo konserwatywna...
[x]
SYNEKTIK 0,89% 273,00 2025-12-05 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.