No cześć miśku. Podpis możesz zmienić ale IP już nie. Pamiętaj o tym następnym razem. Jak naganiasz na spadki to przynajmniej staraj się to robić tak żeby nie rzucało się to w oczy.
Ja naliczyłem po IP już 5-6 różnych podpisów których używa misiek w ostatnich miesiącach.
Moim zdaniem to wynajęty troll który ma specjalnie kreować negatywne nastawienie akcjonariuszy w celu odkupu od nich akcji. Świadczy o tym czas kiedy pojawiają się wpisy miśka. Natychmiast gdy kurs spada albo ktoś bawi się TKO. Czy przeciętny akcjonariusz login trade reaguje ( ma czas) tak szybko wyłapywać takie rzeczy? Oczywiście mogę się mylić ale śmierdzi mi ten misiek na całego. Do tego udaje, że się nie zna i tylko pisze co widzi. Reasumując, nie zna się, pisze co widzi ale cały czas jest aktywny na rynku co świadczy o czasie pisania gdy coś się dzieje na rynku.
To jak ten misiek chce odkupić, to czemu nie wystawi po prostu zlecenia kupna? Po tyle po ile chce kupic. Kurs sie przykleił do 3zł i tak sobie spędza hossę AI
Gdyby wystawił duży pakiet na kupnie to pewnie nikt z Was by nie chciał sprzedać bo czułby się bezpiecznie. A tak wystarczy wrzucić klocka 20k akcji na sprzedaż po 3,4 i ludzie marudzą że kurs nie idzie do góry, hossa ai mija a kurs stoi i nie widać poprawy do tego negatywne nastroje na forum i tak podświadomość ci mówi sprzedaj i o to im właśnie chodzi.
Ja już przestaje pisać na tym forum bo widzę że sporo ludzi podchodzi do inwestycji bez przygotowania merytorycznego( fundamentalnego i technicznego) lub piszą tutaj same trole.
A kto to są ci “oni”, komu o to chodzi żeby dołować? Po prostu nie dostajemy żadnego paliwa do kupna i wszystko wokòł grzeje, a tu stabilne 0szt obrotu i 10% spread na zleceniach K/S. Jak na spółkę AI, to chyba zgoda ze jest to dziwne
Tak jak pisałem kończę pisanie na tym forum bo to nie ma żadnego sensu :).
Gdy pisałem że idzie hossa na nc w grudniu ubiegłego roku to tu krzyczeli, że trzeba przenosić się na rynek główny bo na nc nic się nie dzieje.
Gdy pisałem, że wg mnie logintrade będzie się dalej konsolidował i ja dobieram akcje lgt i nadal będę to robil gdy jest taka okazja bo tak wychodzi z analogii to krzyczeli że trzeba działać, zarząd nic nie robi itp.
Piszcie sobie dalej z prawdopodobnie opłacanymi trolami i wyrzucajcie sobie wzajemnie żale. Ja już nie mam ochoty się tutaj udzielać.
a teoria że są tu opłacone trole jest raczej z czapy, kto miałby to opłacać i czemu to miałoby służyć? papierow można sobie dobrać pod korek po 3-3,5zl