• pięknie nurkuje Autor: ~zyzio [89.71.194.*]
    piękny czerwony widok. coś bajki i obietnice bez pokrycia nie działają na świadomych investorów
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Rts [188.33.24.*]
    No cześć miśku. Podpis możesz zmienić ale IP już nie. Pamiętaj o tym następnym razem. Jak naganiasz na spadki to przynajmniej staraj się to robić tak żeby nie rzucało się to w oczy.
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Hihik [193.28.84.*]
    Dobrze odpisałeś. Ten znowu swoje pieśni o bajkach. Ja tu widzę na zielono dzisiaj więc jedyne bajki to jego bajki.
    Ja naliczyłem po IP już 5-6 różnych podpisów których używa misiek w ostatnich miesiącach.
    Moim zdaniem to wynajęty troll który ma specjalnie kreować negatywne nastawienie akcjonariuszy w celu odkupu od nich akcji. Świadczy o tym czas kiedy pojawiają się wpisy miśka. Natychmiast gdy kurs spada albo ktoś bawi się TKO. Czy przeciętny akcjonariusz login trade reaguje ( ma czas) tak szybko wyłapywać takie rzeczy? Oczywiście mogę się mylić ale śmierdzi mi ten misiek na całego. Do tego udaje, że się nie zna i tylko pisze co widzi. Reasumując, nie zna się, pisze co widzi ale cały czas jest aktywny na rynku co świadczy o czasie pisania gdy coś się dzieje na rynku.
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Hihi [193.28.84.*]
    A rozpoznasz go bo pisze o bajkach :) I stała się jasność
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    To jak ten misiek chce odkupić, to czemu nie wystawi po prostu zlecenia kupna? Po tyle po ile chce kupic. Kurs sie przykleił do 3zł i tak sobie spędza hossę AI
    Gdyby wystawił duży pakiet na kupnie to pewnie nikt z Was by nie chciał sprzedać bo czułby się bezpiecznie. A tak wystarczy wrzucić klocka 20k akcji na sprzedaż po 3,4 i ludzie marudzą że kurs nie idzie do góry, hossa ai mija a kurs stoi i nie widać poprawy do tego negatywne nastroje na forum i tak podświadomość ci mówi sprzedaj i o to im właśnie chodzi.

Ja już przestaje pisać na tym forum bo widzę że sporo ludzi podchodzi do inwestycji bez przygotowania merytorycznego( fundamentalnego i technicznego) lub piszą tutaj same trole.
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~zenobi_one_kanobi [31.60.123.*]
    A kto to są ci “oni”, komu o to chodzi żeby dołować? Po prostu nie dostajemy żadnego paliwa do kupna i wszystko wokòł grzeje, a tu stabilne 0szt obrotu i 10% spread na zleceniach K/S. Jak na spółkę AI, to chyba zgoda ze jest to dziwne
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Rts [46.112.98.*]
    Tak jak pisałem kończę pisanie na tym forum bo to nie ma żadnego sensu :).

Gdy pisałem że idzie hossa na nc w grudniu ubiegłego roku to tu krzyczeli, że trzeba przenosić się na rynek główny bo na nc nic się nie dzieje.

Gdy pisałem, że wg mnie logintrade będzie się dalej konsolidował i ja dobieram akcje lgt i nadal będę to robil gdy jest taka okazja bo tak wychodzi z analogii to krzyczeli że trzeba działać, zarząd nic nie robi itp.

Piszcie sobie dalej z prawdopodobnie opłacanymi trolami i wyrzucajcie sobie wzajemnie żale. Ja już nie mam ochoty się tutaj udzielać.
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Papadopulos [37.248.175.*]
    ale po co się obrażać na sytuację? Co w tym złego że są oczekiwania do spółki i zarządu?
  • Re: pięknie nurkuje Autor: ~Papadopulos [37.248.175.*]
    a teoria że są tu opłacone trole jest raczej z czapy, kto miałby to opłacać i czemu to miałoby służyć? papierow można sobie dobrać pod korek po 3-3,5zl
[x]
LGTRADE -6,01% 2,50 2026-05-26 10:04:00
2026-05-14
Raport kwartalny za I kwartał
2026-03-26
Korekta raportu okresowego
2026-02-12
Inne informacje
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać