• NWZA 27/X/2025 Autor: ~Dade [195.191.162.*]
    Zobaczymy co Total ma do zakomunikowania na NWZA , a 3 tyg później Medica Düsseldorf
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~Kubek [37.109.171.*]
    A co niby mieliby komunikować? Uchwała jest do podjęcia ze względów formalnych, bo wymagana przepisami KSH. Spółka pokaże około 15.10 szacunki sprzedaży za III kw. a i tak istotne będą dopiero oficjalne raporty, sam przychód, wygrywane przetargi, owszem to jest ważne, bo pokazuje że pracują, sprzedają, ale koszty lat poprzednich trzeba pokrywać zyskiem, dopiero jak rynek upewni się że firma w końcu po tylu latach zarabia na biznesie i to regularnie to i Total na pewno nie omieszka o tym zakomunikować.
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~Dade [178.235.186.*]
    Nwza to nie wza - to po pierwsze.
    Z raportu rewidenta widać że brakuje już kasy by prowadzić działalność i się rozwijać- a dotacje są tylko na rozwój, więc pewnie pożyczą sobie znowu z Diesse - zobaczymy tylko kiedy ile i... na jak długo
    Robią to od lat, bo Łapka przecież po kredyt do banku nie pójdzie.
    Dobrego weekendu !
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~Jan [89.161.20.*]
    Diesse już dawno sprzedane. Pożyczki są ze spółki córki - Orphee.
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~mv [24.168.117.*]
    Dade błysnąłeś wiedzą z tym Diesse. Dobrze, że nie wyjechałeś z tymi Irlandczykami, co ich kiedyś cormay kupił :-) Ja nie mam zamiaru się udzielać na tym forum do czasu po Nadzwyczajnym Walnym, żebyś nie pisał, że bredzę. Na dzisiaj księgowo spółka powinna zaprzestać działalności. Czy ten twój analizatorek qube coś może zmienić? Daj Boże. Pozdrawiam Jerry-go. Szkoda, że wyszedłeś ze stratą. Nie moją intencją było Cię dołować. Może jeszcze kupisz cormaya po taniości i się odrobisz.
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~Dade [178.235.186.*]
    Sorry ~Jan
    To zwykła pomyłka ,chodziło mi oczywiście o Orphee
    Dzięki za czujność !
  • Re: NWZA 27/X/2025 Autor: ~YorX [93.175.132.*]
    Ciekawe na ile jeszcze pożyczek tej kasy zostało.
    Myślę, że już widać dno więc nóż na gardle powoli zaczyna się pojawiać.

[x]
CORMAY -0,95% 0,42 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.