Coraz mniej? Przecież tu co tydzień jest nowe mocne info. Nie wiem czy jest druga taka spółka na GPW. A wyniki? Było kiepsko przez lata, rok temu zmienili kompletnie model biznesowy i od tego czasu dowożą wszystko, co zapowiadają, nawet przed terminem. Zapowiadali wyjście na plus do końca roku i wszystko wskazuje, że to też się sprawdzi. A jak wyjdą to na bardzo grubo bo to będzie maszynka do pieniędzy.
Jak, pisałem, bez impulsu że strony spółki najprawdopodobniej będzie ruch boczny. Sam mam akcje tej spółki i zamierzam dokupić jeśli spadnie. Ale to analiza techniczna jest pochodną tego co dzieje się w spółce, nie na odwrót. Ruch w górę jest bardziej prawdopodobny, tym bardziej że akcję są kumulowane, a na spółce nie ma cfd do spekulacji. Jeśli rynek się nie załamie to scenariusz wzrostowy jest najbardziej prawdopodobny.
Dnia 2025-10-02 o godz. 10:23 ~szcsla napisał(a): > Jak, pisałem, bez impulsu że strony spółki najprawdopodobniej będzie ruch boczny. Sam mam akcje tej spółki i zamierzam dokupić jeśli spadnie. Ale to analiza techniczna jest pochodną tego co dzieje się w spółce, nie na odwrót. Ruch w górę jest bardziej prawdopodobny, tym bardziej że akcję są kumulowane, a na spółce nie ma cfd do spekulacji. Jeśli rynek się nie załamie to scenariusz wzrostowy jest najbardziej prawdopodobny.