• Heartflow +7% Autor: ~Borcuch [89.64.83.*]
    Jutro wyjście medicala z trójkąta i jazda na 50 zl?
  • Re: Heartflow +7% Autor: ~szcsla [46.205.195.*]
    Raczej w bok, jeśli nie będzie jakiegoś impulsu.
  • Re: Heartflow +7% Autor: ~Anton [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-01 o godz. 21:59 ~Borcuch napisał(a):
    > Jutro wyjście medicala z trójkąta i jazda na 50 zl?

według mnie za słabe wyniki żeby rosło, poza tym coraz mniej dobrych informacji o tej spółce.
  • Re: Heartflow +7% Autor: ~Algorytmik [217.119.73.*]
    Coraz mniej? Przecież tu co tydzień jest nowe mocne info. Nie wiem czy jest druga taka spółka na GPW. A wyniki? Było kiepsko przez lata, rok temu zmienili kompletnie model biznesowy i od tego czasu dowożą wszystko, co zapowiadają, nawet przed terminem. Zapowiadali wyjście na plus do końca roku i wszystko wskazuje, że to też się sprawdzi. A jak wyjdą to na bardzo grubo bo to będzie maszynka do pieniędzy.
  • Re: Heartflow +7% Autor: ~szcsla [31.61.186.*]
    Jak, pisałem, bez impulsu że strony spółki najprawdopodobniej będzie ruch boczny. Sam mam akcje tej spółki i zamierzam dokupić jeśli spadnie. Ale to analiza techniczna jest pochodną tego co dzieje się w spółce, nie na odwrót. Ruch w górę jest bardziej prawdopodobny, tym bardziej że akcję są kumulowane, a na spółce nie ma cfd do spekulacji. Jeśli rynek się nie załamie to scenariusz wzrostowy jest najbardziej prawdopodobny.
  • Re: Heartflow +7% Autor: ~vodeh [89.229.208.*]
    Dnia 2025-10-02 o godz. 10:23 ~szcsla napisał(a):
    > Jak, pisałem, bez impulsu że strony spółki najprawdopodobniej będzie ruch boczny. Sam mam akcje tej spółki i zamierzam dokupić jeśli spadnie. Ale to analiza techniczna jest pochodną tego co dzieje się w spółce, nie na odwrót. Ruch w górę jest bardziej prawdopodobny, tym bardziej że akcję są kumulowane, a na spółce nie ma cfd do spekulacji. Jeśli rynek się nie załamie to scenariusz wzrostowy jest najbardziej prawdopodobny.

a ja widze tu korekte na 37 zł
[x]
MEDICALG -0,13% 39,25 2025-10-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.