• Roman Kildler Autor: ~Long [91.216.213.*]
    Jak Pan ocenia raport Panie Romanie z X?
  • Re: Roman Kildler Autor: ~romankidler [188.33.212.*]
    Napisałem obszerny post ale niestety nie został zamieszczony. Kolejny również. Wcześniejsze zostały usunięte wnioski wyciągnijcie sami. Więcej nie będę się tu produkował na darmo. Raport oceniam dobrze. Pozdrawiam.
  • Re: Roman Kildler Autor: ~romankidler [188.33.212.*]
    Post w który nie zawiera merytorycznych informacji przeszedł przez moderację. Mam bardzo złe zdanie o zarządcy tego forum, które jak wiadomo nie służy drobnym inwestorom do łatwiejszego zarabiania na giełdzie, lecz dużemu kapitałowi do ogrania ulicy. Mając nadzieję, że pisana właśnie wiadomość zostanie opublikowana, chcę zwrócić uwagę na pewien nieistotny szczegół, który dla mnie ma znaczenie. Jest to zachowanie kursu Rainbow Tours od chwili przyjęcia w parlamencie europejskim traktatu pandemicznego. Dramatycznie leci na pysk i to w sytuacji kiedy na portalach społecznościowych trwała zmasowana kampania naganiania na kupno akcji tej spółki. Można łatwo połączyć fakty.
  • Re: Roman Kildler Autor: ~Ghost [46.134.69.*]
    Powodzenia! Ja też dobieram pod nową pandemię. Wisi w powietrzu!
  • Re: Roman Kildler Autor: ~Long [91.216.213.*]
    Panie Romanie pandemia za rogiem

https://i.pl/naukowcy-mieli-racje-mowiac-ze-nadciaga-cos-gorszego-niz-byl-covid-19-choroba-x-to-smiertelny-wirus-ktory-moze-mocno-zaszkodzic-ziemi/ar/c14p2-28041721
  • Re: Roman Kildler Autor: ~romankidler [188.33.209.*]
    Termin "choroba x" zaczął się pojawiać, kiedy zaczynało się mówić o kolejnej pandemii lecz nie było jeszcze wiadome na jaką chorobę tym razem postawią animatorzy tego przedsięwzięcia. Trzy najbardziej prawdopodobne wirusy z potencjałem pandemicznym to nipah, ptasia grypa i ssers 25. Jeśli chodzi o ptasią grypę to już od dawna ma tworzoną ciekawą legendę, poświęcono dużo środków na tworzenie tej legendy a jednymi z najbardziej poszkodowanych tym cyrkiem są polscy hodowcy drobiu. W jej przypadku brakuje tylko aby wirus przenosił się z człowieka na na człowieka. Gdy ten fakt zostanie obwieszczony to reszta potoczy się błyskawicznie. Na kontynencie azjatyckim panuje Nipah. Objawy jak przy grypie i występowanie najważniejszego objawu, jakim jest brak objawów, co daje ponowną możliwość wmawiania zdrowym ludziom, że są chorzy. Latem rządy Wielkiej Brytanii i Francji rozstrzygały przetargi na przechowywanie nadmiarowych ilości zwłok, w razie takiej konieczności w latach 2025-28. To dla nas ważna informacja.
[x]
MERCATOR -0,36% 41,00 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.