Od ogłoszeniu przez sąd bankructwa akcjonariusze mają sześć miesięcy czasu aby pozbyć się akcji [ perfect] a więc spokojnie bez paniki :)
Zaliczymy jeszcze po drodze paniczną wyprzedaż w okolice 5gr
Jeśli nie sprzedałeś akcji koniecznie zrób to teraz za wszelką cenę
Błędem jest przeczekiwanie spadków jest to akt samobójczym nieświadome tracenie zarobionych pieniędzy
Takie bzdety z reguly pisze ktoś kto nie ma bladego pojęcia co się dzieje. I prawde mówiąc guzik ma.
A teraz jakieś konkrety: otóż poniżej 7 gr nie zleci (chyba, że sam sprzedaż), bo Wesoowski nie ożeni taniej, bo będzie wola poczekać
Wesoowski to byy wspólnik, który "odszedl" z Bluetaxa. I sypie papierem, poniżej 7 groni nie wysypie , bo po pierwsze ma już zbyt malo papiera i poczeka na male wzrosty i wtedy wysypie. Z 17 mln szt zostalo mu ok. 8-9 mln szt.
Poniżej 8 gr , kazdy poza nim jest w plecy, wiec jesli spadnie nizej to tylko na chwile, bo np. ktos kto ma papier potrzebuje monety.
A co do bankructwa , to wsadź to miedzy bajki. Byleś u nich w firmie?
Wiesz co teraz robią? Czy inwestują? Czy mają kasę na dalsze dziaania?
Jesli nie wiesz tych rzeczy to nie pisz bzdetów.Bo mozesz też napisać , że jutro na Wrocaw na Szewską (tam jest ich siedziba) spadnie meteoryt i wtedy .....
Aha prezes podpisal glejt , że swego papiera nie zżeni przez 3 lata.
spokojnie
ja kupuję Bluetaxa, co prawda w małych ilościach, ale jednak kupuję
pytałem o bankructwo bo szukałem takiej informacji i nie znalazłem, ale że człowiek omylny jest to wolałem zapytać gdzie inni to info znaleźli
jestem za tym by rosło i przykro mi że spada bo wcześniej kupiłem po 0.08 zł
byłoby miło gdyby spadło do 0.06 i mi wpadło bo wtedy miałbym fajną średnią
do firmy się nie wybieram bo boję się rozczarowania, wolę wiec obserwować wykresy plus wolumeny