wielokrotnie pisałem wcześniej że poziom 40-45 zł jest jak najbardziej realny do wykonania ale najwcześniej na koniec 2026 roku -jeszcze raz powtarzam -nie szybciej - żeby w tej kwestii była pełna zgodność włącznie z brakiem nieporozumień , to nie jest piekarnia że ma być tu i teraz ,potrzeba cierpliwości kochani
Dnia 2025-10-02 o godz. 08:09 ~staryKRUPIER napisał(a): > wielokrotnie pisałem wcześniej że poziom 40-45 zł jest jak najbardziej realny do wykonania ale najwcześniej na koniec 2026 roku -jeszcze raz powtarzam -nie szybciej - żeby w tej kwestii była pełna zgodność włącznie z brakiem nieporozumień , to nie jest piekarnia że ma być tu i teraz ,potrzeba cierpliwości kochani
Różnie to bywa. PGMSA w ciągu kilku dni skoczyło z 1 zł. na 20 zł.
Dzieciaku uporczywie zaznaczasz swoje jestestwo w temacie który sam nie ogarniasz. Wysil się znajdź swoją domenę twórz i się realizuj bo to Cię trochę wzniesie a nie sfrustruje.
Dnia 2025-10-02 o godz. 10:01 ~Remek napisał(a): > Dzieciaku uporczywie zaznaczasz swoje jestestwo w temacie który sam nie ogarniasz. Wysil się znajdź swoją domenę twórz i się realizuj bo to Cię trochę wzniesie a nie sfrustruje.
pisze się - którego - to na marginesie, a czy nie ogarniam zobaczymy na zamku -nagonie.
Tak tak w temacie który Cię przerasta - zmieniłem myśl żeby tak bardzo nie bolało. Nie jestem nagonem czy co tam jakkolwiek to się nazywa, z uwagi na to że rzadko tu piszę ty natomiast i owszem. I to często dziecinne bzdury. Zamek jest taki że było dwa jest siedem.
Czas na maksymalne przeszacowanie tego waloru. Narazie nadal niedoszacowany i to grubo. Okazja do kupna , ale każdy ocenia sam sytuacje i podejmuje decyzję na wlasno odpowiedzialność.
Raczej drobne silniczki.
Tu startuwielkiego w górę nie spodziewam się po info o RFK.
W sumie to wiadomo do planują i na LinkedIn RFK już jest umieszczone zatem gdzie tu zaskoczenie...
To już w większości w cenie takie info.
Tu raczej w budownictwie i energetyce mysle, należy się czegoś dopatrywać.
Ale mogę się mylić... :)