Tak szczerze ,kto z Was zakładał ,że po 3 miesiącach od premiery ,gra będzie miała 1,5M pobrań. Moje super optymistyczne założenia oscylowały około 1M . Co widzę dalej ,Cały czas to jest top1 w stajni TSG w kategorii pobrań.
Po dzisiejszym zamknięciu ,macie otwartą drogę na 100. Jest to maximum dnia na zwiększonych obrotach i najwyższe zamknięcie po odcięciu dywidendy. Technicznie super ,jak jeszcze zmienią cyferki w przychodzie TH ,pozamiatane .
To jest nieuniknione. Rynek nie może zignorować takiej okazji inwestycyjnej. Tym bardziej, że wiele spółek z branży jest wygrzanych, a my jesteśmy na początku ruchu wzrostowego.
Cyferki w przychodach jeszcze się nie zmieniły ,ale to nastąpi dziś lub do końca tygodnia. Poklikałem na ST w Europie i większość krajów TH przed WOH!!! Pewnie już ktoś wcześniej zauważył i dlatego kurs do góry. W Stanach też poprawa ,66 pozycja w kategorii najlepiej zarabiające symulatory. Natomiast w kategorii free, król jest jeden TH!!!
Tak naprawdę to gra nie jest 3 miesiące od premiery tylko ledwie 2 miesiące mając na uwadze globalną premierę. Dziś zerwałem na ST, rankingi w niektórych krajach Arabskich wyglądają praktycznie tak samo jak w przypadku FC!
Czyli sprawdza się scenariusz o którym pisze od jakiegoś czasu . TH pod koniec roku wskakuje na wicelidera w stajni TSG . W następnym roku zostaje liderem . Nowy projekt od Rortos i jest pod co grać!!!
Myślę, że dużą przewagą w stosunku do największego konkurenta czyli Hunting Sniper jest to, że w TH mamy możliwość dołączenia do Klubu, albo stworzenie własnego.
Już wyobrażam sobie mistrzostwa łowieckie między poszczególnymi klubami tak jak w Fishing Clash.
Reasumując po wynikach szacunkowych . TH na ST wykazywało 200k dolarów a było ponad 400k za wrzesień . Czyli ST zaniża dane o 50% . Jest to jakaś wskazówka jak czytać wyniki .
Tak szczerze to Ja :) Pisałem kilka razy już ponad miesiąc temu, że TH jest bezpośrednim konkurentem HS i jest w każdym calu lepszy, i ma szansę do roku czasu odebrać 30-40% a może nawet połowę graczy z HS, plus złapac nowych. I najwyraźniej to się dzieje. Przypominałem równiez, że HS ma 5mln usd miesięcznie przychodu i mozna sobie policzyć.
z perspektywy miesiąca - idzie szybciej niż myślałem