• HOLD Autor: ~Dolar [212.8.250.*]
    Nie dajcie się oszukać, włączcie myślenie.
    Końcówka już, już kończą odbierać, widać po forum ile Zenków wyszło z szafy i chcą was tylko wystraszyć. To jest biotech, kupujemy przyszłość, cyferki są nie istotne, oni rysują co chcą na wykresie i odbierają
  • Re: HOLD Autor: ~kudłatyZyeb [109.243.69.*]
    nie tylko zenekk jest ekspertem biotech , ja sam osobiście kiedyś zrobiłem eksperyment , wkręciłem kołtun(bio) w tylną zębatkę koła od roweru(tech).
  • Re: HOLD Autor: ~Dolar [212.8.250.*]
    Ty jakiś nietęgi jesteś to ci wyjaśnię: oni odbierają cały czas, straszą tylko i odbierają.

Spółka dobra, tylko kołtuny jakieś wszędzie panikę kręcą żeby odebrać te akcje.

Nikt nie sprzedaje tak na prawdę, obroty rosną bo kupują, wszyscy tylko zbierają.

A raport nieważny, to specjalnie tak, żeby więcej podebrać. Tak dobre spółki robią, pewniaczki!
  • Re: HOLD Autor: ~kudłaty [164.127.249.*]
    Jakby się tak zastanowić ? To coś jest w tym co piszesz, dystrybucja po 100 odbiór po 8, ktoś tu ma ładną przebitkę.
  • Re: HOLD Autor: ~Dolar [149.40.62.*]
    Zaczynasz kumać czacze, czaić bazę włochaty

Kto ma wiedzieć ten wie, pieniądz lubi cisze
  • Re: HOLD Autor: ~Tomasz [109.243.0.*]
    Spółka dobra tylko panuje sieja. Ku... co trzeba mieć w głowie zeby takie bzdury pisać!!!!??? Spółka przez lata przepalila mnóstwo kasy, nie dokończyła badan, nie dowiozla żadnych celów strategicznych i przez lata trafił jej sue jeden klient Novavax, który sypnal groszem. Po zakończeniu współpracy spółka nie jest w stanie nawiązać żadnych konkretnych relacji biznesowych, nie jest w stanie zarobić na swoje koszty, stoi o krok od bankructwa a ty piszesz, ze dobra spolka??? Weź się chłopie rozpedz i porządnie wlanij głową w mur to może sie obudzisz!
    nie daj się zwieść bracie, musisz patrzeć tak aby widzieć między wierszami, czytać to, co inni niedoczytali
  • Re: HOLD Autor: ~kudłaty [164.127.249.*]
    Kto wie to zarobi, PKN też zepchnęli na 45 a teraz koledzy tych którzy wiedzieli sprzedają po 90+ dywidenda 6, na Mabionie kto wytrzyma zarobi krocie.
    No proste kołtun, w końcu zaczesałeś grzywkę i przejrzałeś na oczy, teraz widzisz to co ja. Teraz juz nie dasz sie więcej nikomu omamić, bedziesz twardo stąpał po ziemi i sięgał po co zechcesz
  • Re: HOLD Autor: ~Tomasz [109.243.0.*]
    Zwieść? Zbyt dużo wiem co tam się dzieje zeby dać sie zwieść. Złapali was na piekne obietnice. Spółka jest na krawędzi, nic tam sie nie dzieje, kasy nie ma a wy jak mantre powtarzacie,ze odbierają akcje po taniosci. Spółka jest dziadoska a nie dobra! Tam nie było ani wizji, ani zarządzania, ani kultury organizacyjnej a efekt widzisz w postaci raportow, zmian w zarządzie i kursie akcji. Problem w tym, ze wielu ludzi umoczylo tutaj mnóstwo kasy, a tacy jak ty żyją w jakieś alternatywnej rzeczywistosci i mówią, ze jest dobrze i za chwile będzie rajd na 100. Nie będzie!
    Bracie, trzeba wierzyć, przyjdzie odbicie i nas wszystkich uratuje. Już niedługo będziemy wszyscy wyzwoleni
  • Re: HOLD Autor: ~asd [176.67.86.*]
    Masz dużo racji. Cena odzwierciedla sytuację w jakiej znajduje się spółka.
    Gdyby wszystko było poukładane cena akcji byłaby na zupełnie innym poziomie.
    Jeżeli przyjmiemy założenie że spółka nie ogłosi upadłości to zapewne teraz jest na dnie i dużo gorzej już nie będzie. Jest ryzyko jest zabawa.
  • Re: HOLD Autor: ~Dolar [159.26.119.*]
    Dokładnie ja też tak mówię, co sie gorszego może stać, teraz już rakieta

Ostatni test nam chyba tutaj robią, patrzcie sami ile naganiaczy na spadki, a już mało kto chce oddawać
  • Re: HOLD Autor: ~Pavulon [46.205.206.*]
    Też tak sądzę. Na giełdzie od zawsze najszybsze i największe pieniądze robiło się na bankrutach lub potencjalnych bankrutach. Tylko niech do cholery opublikują w końcu ten raport. Jakikolwiek, choćby napisany odręcznie.
  • Re: HOLD Autor: ~Janusz [89.39.107.*]
    Z wami na pewno wszystko dobrze? Pod co wam teraz rośnie? Pod brak raportu i kredyty ? BUAHAHAHAHA
[x]
MABION 0,00% 8,50 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.