Tak jak myślałem i pisałem wczoraj, wybiło dołem. Do tego doprowadziła nieudolność zarządu tej spółki. Ładną będę miał bekę jak się sprawdzi to co pisał kolega ~ziggy i okaże się na dniach, że będzie decyzja. Gratulacje dla tego co się wysypał!
Dokładnie, ale co trzeba mieć w głowie, żeby puścić PKC taką ilość akcji przy takim arkuszu.. inna sprawa, że popyt specjalnie się nie pojawił, zaufanie jest już zerowe dla spółki i jej działań.
Popytu nie ma bo wszyscy czekają na rozwój sytuacji i informację w którą stronę to pójdzie. Ja ostatnio dokupiłem w nadziei że będzie dobrze. Czasami trzeba zaryzykować, żeby trochę więcej zarobić. Po pozytywnym infie może już nie być możliwości żeby dokupić w takiej cenie bez przepychania. Mogę tylko pogratulować tym którzy wzięli akcje po takiej cenie od desperata :)
Ja dobrałem, ale tylko za 2 koła, nie spodziewałem się, że puszą to dzisiaj przy prawie -40% i takim małym wolumenie. Gdybym widział, posprzedawałbym jeszcze na stracie coś innego i dobrał więcej.
W tym momencie kurs jest na absurdalnie niskim poziomie. Kapitalizacja to 10 mln z haczykiem. Nawet jakby nie było w ogóle tematu farmy w Serbach to sprzedawanie akcji w takich cenach to jakaś totalna desperacja. A sytuacja jest taka, że jutro jest termin kolejny wyznaczony przez RDOŚ, a gmina sobie dała czas do końca roku.
Zabawa fixingami w pełnej krasie. Że niby ktoś sprzedaje po 12 gr, a za chwilę już po 15 gr nie ma chętnego, dobre, dobre.. Uważajcie też na tych z forum, tutaj odbywa się ładna psychologia, nie wskazując palcem, wg "wtajemniczonych" decyzja gminy już kilkukrotnie zapadała.
Naucz się czytać ze zrozumieniem. Sam pisałem, że działania zarządu doprowadziły do tego gdzie kurs jest teraz, natomiast przytoczyłem twarde fakty. Było ESPI o upadłości? Nie przypominam sobie. Fakt jest taki, że jednym zleceniem za 20k kurs zanurkował dzisiaj prawie 40%. Nie wiem czy to bardziej śmieszne czy smutne. Każdy sam podejmuje decyzje, do niczego nie namawiam, wyrażam jedynie opinie. Jestem ostro sfrustrowany tym co się tu wyrabia przez te kilka lat, ale mimo wszystko przecieram oczy jak widzę taką akcję jak dzisiaj.
To celowe zagranie zrobić drobnym mętlik w głowie - 50 000 000 FF a w całym arkuszu na sprzedaż ok.1.5 mln i na dodatek poważniejsza ilość 648 300 po 0,25 zł reszta to drobnica.