Dobrze idzie panowie, konsola trwa, zaraz jak wybije to kołtunom zęby zielone świece powybijają. Jak dzisiaj nie spadło poniżej 8 to już tylko up, up, up.
Żałuj! Ja czekam na wzrosty już 4 rok, dobrze idzie ogólnie, dynamika jest calkiem spora. Jeśli utrzymamy tempo to do 2062 powinienem już na tym walorze zacząć zarabiać.
Jak byś patrzył tak żeby zobaczyć to byś też to widział.
Jak spółka z GPW nie wyda raportu, to konsekwencje są dość oczywiste:
GPW albo KNF mogą zawiesić notowania i nałożyć kary, inwestorzy mogą stracić zaufanie, kurs zwykle leci w dół.
Wizerunkowo spółka wygląda na niepoważną.
Czyli krótko: brak raportu = ryzyko sankcji + spadek wiarygodności.
Oczywiście nic z tych rzeczy sie nie wydarzy, bo: ta spólka wiarygodnosc straciła pchając emisje na locie kowidowym zamiast uspokajać nastroje, mimo ze wiedzieli ze g*** z tego dealu z nova bedzie. Kurs i tak szoruje po dnie, juz bez przesady ze spadnie więcej niz 1 - 2 zł, licytacja majątku powinna tą 6ke na akcje dać. A KNF nic nie zrobi bo to banan przecież.
Dolar to nagania a ja nie naganiam a tak w ogóle jak byście tak jak ja mieli kupiony KGHM i Bumech to byście byli zarobieni a tak to sobie tu siedzimy i narzekamy to znaczy ja nie narzekam bo jestem zarobiony gdzie indziej.