48 000 akcji w jednym strzale. Kurs nie zareagował zmianą wartości. Nie mam pojęcia czy była wcześniej umówiona. Spekuła wchodzi na pokład, lub ujawni się podmiot powyżej 5%? Jedno bądź drugie w mojej ocenie wyniesie kurs na wyżyny. Musimy poczekać by poznać prawdę.
Ale nikt nie "penia", nawet chwilowy baton a właściwie straszak 45000 akcji nie pomógł, ewidentnie "gruby" się bawi. Tak się składa, że przez chwilę obserwowałem notowania, ponieważ inna spółka z mojego portfela dziś wybijała ważny poziom. Możliwe że mamy spółdzielnię na Duality.. jeśli tak,to nie mam nic przeciwko bo pewnie "pociągną" kurs bardzo wysoko, ale i bez tego trafimy tam gdzie miejsce Duality czyli na nowe szczyty. Pozdrawiam Akcjonariuszy
Widzę że każdy ma swoją teorię. Generalnie jeżeli o mnie chodzi, to spółka o wycenie poniżej 8 mln z inwestorem, aktualnym portfolio gier, kilkoma tytułami w drodze jest skrajnie niedowartościowana. Zauważyłem też że niektórym na forum śpieszy. Wg mnie godziwa wycena na dzień dzisiejszy to pomiędzy 25-30mln, następnie realizując kolejne kroki strategii odpowiednio wyżej. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie, nikogo nie staram się przekonać, tłumaczę tylko dlaczego tu jestem i nie zamierzam sprzedawać poniżej 10 złotych. Zresztą zakładam, że nie trzeba będzie czekać nawet do premiery czy sukcesu komercyjnego pierwszego tytułu, a taką wycenę będzie można zobaczyć na fali oczekiwań na premierę pierwszego tytułu. Te symulatory w które zainwestował Phenomen Games mają budżet jak Car Dealer Simulator bądź Gas Station Simulator, więc chyba wszystko jest jasne. Pozdrawiam Akcjonariuszy