• Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~maślarz [89.46.11.*]
    Ewidentnie coś się szykuje, pozostaje nam czekać. Czy zbliża się wybicie? Jestem dobrej myśli. Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~niemota [31.0.68.*]
    I po wszystkim ,kurs się załamał a miało być tak pięknie )
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~7777 [91.209.155.*]
    o jakiej transakcji piszesz ? jest jakieś info ? czy sobie to wymyśliłeś?
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~maślarz [89.46.11.*]
    48 000 akcji w jednym strzale. Kurs nie zareagował zmianą wartości. Nie mam pojęcia czy była wcześniej umówiona. Spekuła wchodzi na pokład, lub ujawni się podmiot powyżej 5%? Jedno bądź drugie w mojej ocenie wyniesie kurs na wyżyny. Musimy poczekać by poznać prawdę.
    48000 akcji = 1.2% wszystkich akcji
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~Olo [31.60.119.*]
    Ale będzie jak Phenomen ujawni się powyżej 5%
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~niemota [31.0.68.*]
    Człuchów czas dokładają z prawej
    Ale nikt nie "penia", nawet chwilowy baton a właściwie straszak 45000 akcji nie pomógł, ewidentnie "gruby" się bawi. Tak się składa, że przez chwilę obserwowałem notowania, ponieważ inna spółka z mojego portfela dziś wybijała ważny poziom. Możliwe że mamy spółdzielnię na Duality.. jeśli tak,to nie mam nic przeciwko bo pewnie "pociągną" kurs bardzo wysoko, ale i bez tego trafimy tam gdzie miejsce Duality czyli na nowe szczyty. Pozdrawiam Akcjonariuszy
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: ~Lubomirski [91.150.194.*]
    Dokupiłem trochę akcji, a tu takie wywody :)
  • Re: Bardzo ciekawa transakcja Autor: alicja1992 [37.31.46.*]
    Spółdzielnia Cygana :))) Mogą mieć razem i z 5 proc akcji
    Widzę że każdy ma swoją teorię. Generalnie jeżeli o mnie chodzi, to spółka o wycenie poniżej 8 mln z inwestorem, aktualnym portfolio gier, kilkoma tytułami w drodze jest skrajnie niedowartościowana. Zauważyłem też że niektórym na forum śpieszy. Wg mnie godziwa wycena na dzień dzisiejszy to pomiędzy 25-30mln, następnie realizując kolejne kroki strategii odpowiednio wyżej. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie, nikogo nie staram się przekonać, tłumaczę tylko dlaczego tu jestem i nie zamierzam sprzedawać poniżej 10 złotych. Zresztą zakładam, że nie trzeba będzie czekać nawet do premiery czy sukcesu komercyjnego pierwszego tytułu, a taką wycenę będzie można zobaczyć na fali oczekiwań na premierę pierwszego tytułu. Te symulatory w które zainwestował Phenomen Games mają budżet jak Car Dealer Simulator bądź Gas Station Simulator, więc chyba wszystko jest jasne. Pozdrawiam Akcjonariuszy
[x]
DUALITY -5,75% 1,89 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.