• Prezes mietek świadomie Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Prezes mietek s. świadomie wprowadzał inwestorów w błąd aby osiągnąć korzyści finansowe, tak uważam.
    Jego wypowiedzi skłoniły mnie do zainwestowania w spółkę a w konsekwencji mając na uwadze inflacje i obecną wycenę spółki tracę.
    Czuję się oszukany przez prezesa mieczyslawa s.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~Sebilla [37.30.4.*]
    Nikt Tobie nie gwarantował zysku. Kurs może być dużo wyżej ale to 2027-2028 rok. Sam mam tu utopione šroki.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~J23 [31.0.92.*]
    strona chwilowo niedostepna bankier tez oszust
  • masakra Autor: ~pik [109.243.5.*]
    Spodziewałem sie znacznego zysku a tu co? dobrze ze w porę wyszedłem z tego g****
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~Zen [91.94.30.*]
    A co powiesz powiesz p t y s I u o wynikach? A o terminach? A o rozwodnieniu akcji? Żenada totalna
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~ktos [5.173.22.*]
    Zysku nikt nie gwarantował, ale tu nie było mowy o kursie akcji, tylko oszustwach prezesa dotyczących funkcjonowania spółki, realizowanych projektów i przyszłych planów.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~wojtek [217.119.66.*]
    Dnia 2025-10-01 o godz. 09:13 ~Sebilla napisał(a):
    > Nikt Tobie nie gwarantował zysku. Kurs może być dużo wyżej ale to 2027-2028 rok. Sam mam tu utopione šroki.

i tu się mylisz. Informacje wprowadzające w błąd inwestorów doprowadzają do błędnych decyzji i straty kapitału. Nikt nie zmusza, ale jest to nie etyczne i w niektórych przypadkach, które tu były powinny być karane np za mamy lek, mamy molekułę, itd itp.
    Niestety to mała firemka i małe kwoty a KNF jak wiadomo działa w innej lidze, stąd robią co chcą.
    Na razie jest jeden pozew odnośnie zapisów i decyzji na ZW. Zobaczymy może temat się rozwinie.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~Kumaty [91.246.66.*]
    Gdzie jest molekuła o której mietek wspominał ze przeszło rok temu !
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~Zen [91.94.30.*]
    Jest w katalogu "mamy", żenada totalna. Ciekawe, czy zmienią rekomendację dla spółki.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~ktos [5.173.22.*]
    Oczywiście, że świadomie kłamał. Mówił o molekule, rozpoczęciu sprzedaży na rynkach zagranicznych, fabryce. Nadal nic z tego nie zostało zrealizowane. Czas składać kolejne pozwy, a także pozew zbiorowy i doprowadzić do procesu, w którym zarząd zostanie skazany.
  • Re: Prezes mietek świadomie Autor: ~molo [79.185.94.*]
    Kup sobie obligacje i będzie bez procesu i oskarżeń .
[x]
SNTVERSE 0,12% 4,18 2025-10-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.