Mój plan na ostatni kwartał 2025 to dokupienie żeby zbic średnia poniżej 90. Spolka mimo wszystko warta więcej liczę na przyszłe dywidendy lub skupy. Które powinny rozruszać kurs.
Spokojnie ,wszyscy będziecie mogli się spieniężyć w następnym roku. TH idzie doskonale ,sam jestem wkręcony w tą grę . Za miesiąc góra 2 ,będziecie świadkami jak połyka WOH z HC . W 2026 TH będzie liderem TSG!!! Jeszcze w zanadrzu jest nowa produkcja od Rortos. Jak wypali to cierpliwi mogą się doczekać nowego ATH.
Re: Mój plan Autor: ~Swawolnik_Okrutny [31.0.92.*]
Jak ja „lubię„ taką narrację, że 5 lat spadało. Spadało i owszem i widzimy, że spadło o 90% więc oczywistym jest, że jak firma jest stabilna finansowo i poprawia wyniki to kurs będzie się odbijał. I możemy sobie wyobrazić jakie poziomy będzie zwiedzał kurs. Pisze wam kolega HIT jakie są aktualne statystyki obiecującego projektu, na tacy macie podane. I zamiast skorzystać i zarobić to jojczycie za judaszowskie srebrniki. Więcej zarobisz jeden z drugim jak mądrze ulokujesz własny kapitał, a nie jako forumowy chłoptaś na posyłki.
każdy kto ma chociaż blade pojęcie o spółce i otoczeniu, w które inwestuje zna/powinien znać podstawy, dane, sezonowość i cykle. Gaming to nie zawsze łatwy temat - psy szczekają karawana jedzie dalej.