• Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Jk [93.159.5.*]
    W perspektywie 2026 roku na wyniki finansowe wpływ będą miały:
    1. dalszy rozwój gry Gas Station Simulator,
    2. popremierowe wsparcie i rozwój gry Winter Survival na bazie zebranego feedbacku od graczy i
    proporcjonalnie do zainteresowania tytułem,
    3. planowana premiera gry Airport Contraband,
    4. planowana premiera gry Road Diner Simulator
    5. dwie planowane premiery gier z portfolio wydawniczego: Family Land – Farmer Simulator oraz
    Superstore Simulator.
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~BiS [15.220.64.*]
    Ja już trzymam trzy lata i cały czas sobie powtarzam będzie...
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~maślarz [89.46.10.*]
    Wydawnictwa też mogą dać zarobić. Skoro zbliżają się premiery pięciu tytułów oraz szóstego Shady Deals i wszystkie są zaplanowane do końca 2026 (można zakładać że w ciągu około 12 miesięcy licząc od dziś) do prawdopodobnie nastąpi totalna kumulacja gdy kilka kampanii marketingowych będzie trwać jednocześnie, pojawianie się dem, trailerów, uczestnictwo na targach a następnie sytuacja gdy premiery pierwszych gier będą nakładać się na gorący szczytowy etap przed premierą kolejnych. To też może dawać dodatkową motywację i powstrzymywać tych inwestorów którzy sprzedają akcje przed premierą gry.
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Olo [31.60.72.*]
    Najlepsze jest to że totalnie nikt nie liczy na Winter Survival, kurs szoruje po dnie od kilkunastu miesięcy, nawet spółka miała problem zebrać doslownie 1 procent akcji z rynku trwalo to przez pół roku tak by nie podnieść kursu, takiego dna na kursie dawno nie widziałem
    Racja, widać to gołym okiem. Musiałbyś zobaczyć Mirbud gdy był "trzymany" po 1zł przez "niewidzialną rękę rynku" miesiącami za........
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Olo [31.60.72.*]
    Mirbud po 1 zloty? Chyba bardzo dawno czyli kolega weteran
    Może nie weteran, ale miałem kilkadziesiąt takich perełek przez te kilkanaście lat inwestowania
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Lubomirski [91.150.194.*]
    Dokładnie tak:
    CDR, DRAGO, DUALITY
    Będzie gruba kasa!
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Olo [31.60.94.*]
    Skomentuj coś czasem na Duality, przyda się każdy merytoryczny wpis szczególnie że ostatnio zrobił się lekki śmietnik na forum a na wykresie rysuje się formacja jak przed wybiciem od kolejne kilkaset procent
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Joka [46.134.58.*]
    Też mam duality ale nie piszcie tu o innych spółkach. Forum drago i tak umarło premiera rv camp za dwa dni zero wątków na ten temat
  • Re: Trzymać a będzie dobrze Autor: ~Olo [31.60.88.*]
    Ok już nie będę
[x]
DRAGOENT 2,17% 32,90 2025-10-23 16:42:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.