Spójrz na wykres dzienny świecowy. 21.09 jest długa biała świeca a 22.09 mamy długą czarną świecę. Formacja zwana zasłona ciemnej chmury, która zwiasyuje spadki.
Dnia 2009-09-23 o godz. 19:44 ~joorek napisał(a):
> analiza techniczna w karkolandzie ???? Ale dowcip buchacha
> :)
bardzo się mylisz. Wszystkie spółki ze stajni Karkosika zachowują się technicznie. Wręcz są modelowymi przykładami do nauki AT.
Tylko laicy mogą wypowiadać tak głupie opinie jak ta którą nas uraczyłeś. Najpierw przeanalizuj wykresy ALC, KRZ, MDS, HTM za ostatnie kilka lat i zobaczysz że większość formacji, wybić, sygnałów oscylatorów czy innych narzędzi AT było skutecznych.
Takie głupie teksty cyt. "analiza techniczna w karkolandzie ???? Ale dowcip buchacha" zostaw sobie na epatowanie kolegów w gimnazjum. Każdy kto choćby liznął podstaw AT zabije Cię śmiechem za wypisywanie pierdół na poziomie przedszkola.
Panie Macieju, jak Pan widzi Alchemię na okres krótkoterminowy? Mi, tak jak napisałam wydaje się, że przed Alc spadki. Czy można uznać, że na LZPS był sygnał K 22.09.09? Dziekuję za odpowiedz
niektóre pana przepowiednie z analiz sie spełniaja ....ale tez pan proponował wywalac boryszew....(podobno pan go sprzedał) przy cenie 4 z groszami ....a teraz gdzie on jest
Szanowny Macieju! Niestety jestem w plecy na Alchemii (po części za Twoją namową z 21.09- oczywiście decyzję podejmowałem sam) ale i tak jestem zarobiony - kupiłem też za Twoją sugestią Boryszew (3,5 -sprzedaż 7.3 !!!!!)Mów prawdę co dalej? co za tydzień za dwa?
redukowałem częściowo pozycje w przedziale 4.40-5,14 ze względu na bardzo wysokie wykupienie rynku. Potem była 15% korekta. Nie każda decyzja jest trafna, nieomylnych nie ma ale liczy się globalny wynik. .
Panie Macieju,jak pan napisał wątek o zmianie trendu na Wasko to z wrażenia popuściłem w rajtuzy i od razu nacisnąłem enter na PKC.Podobnie postąpiłem jak przeczytałem o Boryszewie atakującym szczyt.Mam pytanie czy pana zdaniem mam już się pozbyć alchemii,której średnia dla mnie to 6,56zł i namawiałem do niej tutaj: