Ktoś sprzedał przed wynikami myśląc ze beda tragiczne. No sorki zwalił kurs 8000szt akcji na -9%. No sorki ktoś nie wytrzymał cosnienia , teraz ma juz spokój. :)
Wystarczy spojrzeć na obroty. 8tys szt. to na tą spółkę dużo. Dzisiaj był największy obrót od lipca. Jutro zapewne będzie jeszcze większy, bo chętnych do sprzedaży nie zabraknie. Wyniki bardzo słabe. Nie ma co zaklinać rzeczywistości.
a czemu slabe ? stabilnie do przodu, wartosc akcji rosnie, spolka splacila duza czesc kredytu. Czekamy na umowy ramowe, a po drodze black frajdeje, swieta itd :)
Wypraszam sobie nie miesiecy tylko 2 lat. Kupowalem po 5.45 sukcesywnie dobierajac, dzisiaj znowu. Jestem akcjonariuszem tej firmy a ty kim jestes ? Odpowiem za Ciebie. Trolem spadkowym. Pojawiasz sie tylko przy spadkach.
A jednak nie rozczarowują wyniki:) Oddali i odkupują coraz wyżej:) Po prostu doczytali raport do końca i widzą ile spłacili zobowiązań... Dla mnie super, dobrałem i trzymam. A Ci co oddali to widocznie nie analizowali poprzednich informacji spółki - polecam doczytać!
Oni zaczeli zrzut przed raportem , dobrze wiedzieli wczesniej co wnim jest. Chodzilo o wywolanie paniki i odkup w smieciowych cenach. Nie udalo sie. Jak mi przykro. :)
Nastąpiła zmiana trendu długoterminowego na spadkowy. Na ten moment techniczne, ale w kolejnych miesiącach potwierdzenia będą już w fundamentach spółki. Dodatkowo należy spodziewać się "psikusa globalnie", tak około listopada. Pokora, pokora i jeszcze raz pokora...