Tak jak pisał Aczuk, prezes jest maklerem. To co sie tu dzieje od długiego czasu to nie przypadek i niech nikt mi nie mowi, że nie było wczesniej popytu czy cos. Za długo jestem na bananie zeby tego nie widziec. Ta akcja z tymi 30k to jestem wrecz pewny, że to było z wora do wora na postraszenie. Po tym jak to poszło nie zniknał ten baton po prawej od razu tylko za jakis czas. Po to zgasili popyt przy wynikach zeby wiecej nazbierac. Idzie w dobrym kierunku bo zbierają już zł wyzej. Ponizej 6 zl juz ludzie nie chcieli oddawac. Zobaczymy kiedy puszczą
Ale to było pól roku temu teraz to nowe rozdanie pożyjemy zobaczymy powoli wracamy do ceny z przed premiery przedział 15-19 PLN w zasięgu. Pozdro dla wytrwałych
wiecie jaka jest różnica między nami? Że ja po zjeździe takim jak dziś poczekam max parę tygodni i będę na plusie a wy potrzebujecie tu lat i nie wiadomo czy odzyskacie pieniądze z tego śmiecia :)
Dziwisz się jeszcze sprzedałeś to po co się udzielasz. Znowu kupisz na górce i sprzedaż ze strata. Ala taka jest giełda ktoś zarabia ktoś traci. Tak jest w przypadku nie trzymania ciśnienia :)