Gdzie jesteście ?? Co się dzieje że ta wasza perełka spada a Sukacz wali dalej w rynek
Hahahaha
Moje 1.65 przyciąga i przyciągnie
A potem szybkie kółeczko i spółka może lecieć do piachu
Tik tak tik tak - tchórze schowali się w piach Tik tak tik tak - wieść ta poszł w piach
Jeden widział jakieś trójkąty ale chyba zostanie jednak tylko ze swoją ręką Drugi ma mniemanie o sobie niczym Warren Buffet ale tez coś mu nie wyszło z tymi przepowiedniami a'la Nostradamus z Pierdziszewa
A kurs idzie tam gdzie mówiłem i przed czym ostrzegało wielu A biedna ulica zasypana akcjami Sukacza który po 2 tygodnie obejmie akcje po 1 pln i na każdej władowanej w rynek teraz zarobi 100% - czapki z głów :)
Kurs spada kolejny dzień o kilka PP
Przemieliło się dzisiaj 120k akcji
Sukacz sypie dalej a Ty piszesz że nie sprzedają
Buahahaha - teraz już widzę jaki z Ciebie inwestor :D
Więcej takich tutaj to szybko kurs spadnie do poziomu kiedy będzie można pakiecik kupić na kółeczko - muszę Tobie i truskaweczce podziękowac za dobry
A wy nadal swoje
On upycha wszystkie swoje akcje w ulicę
Doskonale wie że potem odkupi za pół ceny - super pomysł
A wy nadal wierzycie w drugi vakomtek :)
Wczoraj na pewno wysypal ze 100 tys, dzisiaj moze z 50max czyli zostaje mu prawie nic a z reszta juz nie bedzie musial raportować. Co z tego jesli rynek skupil sie na tym walnym emisjach i obligacjach a to wszystko mkze jest przedstawieniem aby jeden cwaniak mogl zarobic?
Zobaczymy co przyniesie jutro
Ja czekam na spadek w pierwszej kolejności poniżej 1.8 - to będzie finalny sygnał - wtedy kurs poleci już łatwo do 1.5-1.6 i jak tam popyt się nie weźmie do roboty to wsparcie mamy na 1.2
Ja obserwuję i czekam - albo wejdę na 1.6 albo niżej - bo spekula naiwnych jeszcze przed walnym ubierze i zrobi podbitkę
I nic na ten scenariusz nie poradzicie :)
10-15-20 PLN to bzdury - tutaj nawet 3 PLN jest nieosiągalne