Kol @USA pisał o raportowaniu przez firmy posiadanych akcji w USA były to 15.09 i 30.09 .. i jak ktoś tam się doczytał to można było z niezłym przybliżeniem przewidzieć co się dzisiaj stanie Ja się na tym nie znam, ale uwierzyłem Kol @USA i tylko na dzisiejszym skoku jestem fajnie zarobiony :-)) A jak to wróci na 25...a wróci..to będę zarobiony podwójnie Już nie pisze o poziomie 100, bo tam to musiałbym pożyczyć kosze od Kol @ka .. która dzisiaj tez dopakowała kufry :-))
Dnia 2025-09-30 o godz. 12:55 bfm1967 napisał(a): > Kol @USA pisał o raportowaniu przez firmy posiadanych akcji w USA > były to 15.09 i 30.09 .. > i jak ktoś tam się doczytał to można było z niezłym przybliżeniem przewidzieć co się dzisiaj stanie > Ja się na tym nie znam, ale uwierzyłem Kol @USA > i tylko na dzisiejszym skoku jestem fajnie zarobiony :-)) > A jak to wróci na 25...a wróci..to będę zarobiony podwójnie > Już nie pisze o poziomie 100, bo tam to musiałbym > pożyczyć kosze od Kol @ka .. która dzisiaj tez dopakowała kufry :-)) > > Pozdrawiam Spółkę Ś.A. >
Dawno się uśrednił… wymyślcie coś nowego, bo jeden i ten samo tekst w koło Macieju puszczacie.
„Wisielce” to wczoraj pożyczyły 300 tys i zapewniły tanie akcje. To co tak skrupulatnie oddawali w ostatnich dniach już z powrotem wylądowało na rynku.
3,58 mln na wczoraj, czyli wzrost o 280 tys z 3,30 mln, gdzie dopożyczyli 300 tys, a oddali 24.934 szt.
Jeszcze uśrednisz nie raz o ile faktycznie masz akcje. Może nawet do 10. Bo później już może być wykup po 10 i zdjęcie z parkietu. Tak tak przy 45 też darli na mnie hapy że już niżej nie spadnie. Ale parę kółek może jeszcze zrobię.
Wydaje mi się, że nie trzeba było do tego opowieści kolegi @USA. Opowieści te często są dosyć rozwlekłe, a słownictwem i optymizmem wykonywanych szacunków przypominają teksty kolegi @Tusk (przypadek?). Wykres za ostatni rok pokazuje, że na koniec kwartału ceny są niskie (w pobliżu lokalnych minimów) i to chyba wystarczy.