Kurs spadnie do poziomow z poczatku wrzesnia. Spekula napedzila obroty wtedy, a teraz caly czas w dol przy malym wolumenie. Ci co nagaiaja do zakupow i glosza jakies teorie spiskowe o zanizaniu kursu sa niedelikatnie powiem niezbyt bystrzy.
Proponuje Wam wszystko sprzedać póki możecie. Zlecenie PKC i jesteście ocaleni ... ja tu zostanę i nadal będę zasilał portfel Tomka taka już moja natura naganiacza;). Doceniam to, że nie mając w tym interesu (bo przecież wzrostów nie będzie) jesteście tutaj żeby ostrzegać innych. Myślałem , że w dzisiejszych czasach Samarytanów nie ma ... otwórzcie jakąś zbiórkę na "pomagam.pl" bo chętnie Was wesprę bo mi żal że za darmo tak piszecie :)
To prawda, również się wzruszam czytając ich złote myśli, które udostępniają nam, szaraczkom ZA DARMO. Podczas gdy inni guru inwestycyjni, biorą kasę za takie nauki. Swoim wzrokiem wybiegającym daleko w przyszłość widzą, że w tej spółce nie ma przyszłości, żadnych ESPI nie będzie, ani pieniędzy. Dziękujemy, bo niewielu takich ludzi, co widzi czarną przyszłość, jasno jak w dzień i bezinteresownie się tym dzieli...
czyli z tomkotrollowego na nasze: niedługo będą takie wzrosty, że nie wróci już nigdy poniżej 3, więc sprzedawajcie teraz żebyśmy mogli odkupić po taniości przed ESPI
Do bystrych nie należysz skoro tak prymitywnie udzielasz się na forum....i te głoszone współczucia przez wybrańców.....Nóż się otwiera czytając te ich treści oderwane od rzeczywistości...
Tak dokupuje bo nigdy nie wiadomo gdzie wypadnie dołek a patrząc na podstawy biznesu, cena jest atrakcyjna. A nie sprzedam za 2,5 dlatego że nie jestem tu na chwilę ... i kurs spadający nawet o kilkadziesiąt % nie robi na mnie wrażenia.
Taka porada za darmo skoro nie chcecie zrobić sobie konta na zrzutki na pomagam.pl - nie wkładajcie na bananową GPW i tym bardziej na Grenewię pieniędzy które są Wam potrzebne do życia bo wtedy faktycznie życie Was przymusi do sprzedaży za 2,5 i będzie płacz.
Akcjonariusze, którzy nie sprzedali akcji w wezwaniu po 2,75 wywalili wszystkie akcje powyżej 3 zł.
Kolejnej takiej sztucznej podbitki długo nie będzie.
Dokladnie dlugo nie bedzie wzrostow. Lepiej poczekac i kupic po okolo 2,50 jak kurs sie uspokoi i jak ktos ma czas to czekac. Spolka ma bardzo maly Free float kolo 8 procent wiec jak pojawi sie umowa z PGZ to firma szybko mocno podrozeje, a to moze byc za miesiac,, pol roku, rok, moze nigdy. Narazie w dol przynajmniej 10/15 procent.