• i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~takaprawda [92.118.166.*]
    coś ich nie widać.
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Dwd [37.30.8.*]
    Kurs spadnie do poziomow z poczatku wrzesnia. Spekula napedzila obroty wtedy, a teraz caly czas w dol przy malym wolumenie. Ci co nagaiaja do zakupow i glosza jakies teorie spiskowe o zanizaniu kursu sa niedelikatnie powiem niezbyt bystrzy.
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~takaprawda [92.118.166.*]
    Są bardzo bystrzy. Bo to spółdzielnia...
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Analityk [5.173.27.*]
    Nikt już się nie da nabrać na sztuczne podbitki kursu a w formacji WODOSPADU trudno przewidzieć jaki będzie zasięg spadków.
    Może 2 zł się obroni
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Nieważne [45.93.229.*]
    Proponuje Wam wszystko sprzedać póki możecie. Zlecenie PKC i jesteście ocaleni ... ja tu zostanę i nadal będę zasilał portfel Tomka taka już moja natura naganiacza;). Doceniam to, że nie mając w tym interesu (bo przecież wzrostów nie będzie) jesteście tutaj żeby ostrzegać innych. Myślałem , że w dzisiejszych czasach Samarytanów nie ma ... otwórzcie jakąś zbiórkę na "pomagam.pl" bo chętnie Was wesprę bo mi żal że za darmo tak piszecie :)
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: milinwestor [89.174.255.*]
    To prawda, również się wzruszam czytając ich złote myśli, które udostępniają nam, szaraczkom ZA DARMO. Podczas gdy inni guru inwestycyjni, biorą kasę za takie nauki. Swoim wzrokiem wybiegającym daleko w przyszłość widzą, że w tej spółce nie ma przyszłości, żadnych ESPI nie będzie, ani pieniędzy. Dziękujemy, bo niewielu takich ludzi, co widzi czarną przyszłość, jasno jak w dzień i bezinteresownie się tym dzieli...
    Sprzedalem, lepsze mala strata niz duza strata. Dokupuj, sprzedasz po 2,50. Bys byl bystry to bys poczekal i wlasnie po tyle dokupil.
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: milinwestor [89.174.255.*]
    czyli z tomkotrollowego na nasze:
    niedługo będą takie wzrosty, że nie wróci już nigdy poniżej 3, więc sprzedawajcie teraz żebyśmy mogli odkupić po taniości przed ESPI
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Dzi [83.8.225.*]
    Do bystrych nie należysz skoro tak prymitywnie udzielasz się na forum....i te głoszone współczucia przez wybrańców.....Nóż się otwiera czytając te ich treści oderwane od rzeczywistości...
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Nieważne [45.93.229.*]
    Tak dokupuje bo nigdy nie wiadomo gdzie wypadnie dołek a patrząc na podstawy biznesu, cena jest atrakcyjna.
    A nie sprzedam za 2,5 dlatego że nie jestem tu na chwilę ... i kurs spadający nawet o kilkadziesiąt % nie robi na mnie wrażenia.

Taka porada za darmo skoro nie chcecie zrobić sobie konta na zrzutki na pomagam.pl - nie wkładajcie na bananową GPW i tym bardziej na Grenewię pieniędzy które są Wam potrzebne do życia bo wtedy faktycznie życie Was przymusi do sprzedaży za 2,5 i będzie płacz.
    Załóż, uzbieraj, daj znać ze masz to podeśle numer konta.
  • Re: i jak tam wasze wzrosty? Autor: ~Analityk [46.113.14.*]
    Nie próbujcie chwytać spadających noży.
    To podstawowy błąd początkujących "inwestorów"
    Lepiej spokojnie poczekać aż kurs spadnie pod własnym ciężarem poniżej 2,5zl
    Akcjonariusze, którzy nie sprzedali akcji w wezwaniu po 2,75 wywalili wszystkie akcje powyżej 3 zł.
    Kolejnej takiej sztucznej podbitki długo nie będzie.
    Dokladnie dlugo nie bedzie wzrostow. Lepiej poczekac i kupic po okolo 2,50 jak kurs sie uspokoi i jak ktos ma czas to czekac. Spolka ma bardzo maly Free float kolo 8 procent wiec jak pojawi sie umowa z PGZ to firma szybko mocno podrozeje, a to moze byc za miesiac,, pol roku, rok, moze nigdy. Narazie w dol przynajmniej 10/15 procent.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [81.30.136.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GRENEVIA -1,25% 3,15 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.