Dnia 2025-09-30 o godz. 09:39 ~TOKYO napisał(a): > Zaczynamy nowe szczyty ! > > Ciekawe czy jak zawsze , czy to może ten czas ? > > Wszyscy uciekają i szczekają a Ja tutaj od początku siedzę !!! > > Oby …..
OZE
Jestem tutaj tak długo Jak Ty
Synerga miała jeszcze inną nazwę , nie wiem czy wszyscy pamiętają
MWTenis , a później zmieniła nazwę i spojrzenie na świat !!!
Zobaczymy łudzę się ale myślę że Pozytywnie!!!
Oby tak nie było
Jak piszesz ,
Infa tutaj żadnego od kilku lat , może tym razem jakieś się pojawi , nawet te najgorsze przyjmiemy ,
Ale Oczywiście liczymy na Dobre Informacje,
Zaraz się odezwą ujadacze :):)
Znowu ??? Zaczynamy ?? To już 6 lat zaczynamy hahaha.nowe szczyty ????? Tu już było 4 zł … 40 gr.. przypominam .. a tu złotówki nie może przebić .. jeszcze stare szczyty są do przejścia .. jakby co ..
"Był taki czas" - gdy Dejwid i Jaquarek twierdzili mi, że tenisowa synergia to ich priorytet. Tak powstała Synerga, Oze prorokował 100zł, a dziś już tylko 30zł. Dewaluacja słów, czy tylko deprecjacja, bo sam już teraz nie wiem? Sercem jestem z Wami. Pozdrawiam.
P.S. Kto komu faktury osobiście przynosił, celowo nie wspomniałem. :)}}
Dnia 2025-10-01 o godz. 08:48 ~Delta-9 napisał(a): > "Był taki czas" - gdy Dejwid i Jaquarek twierdzili mi, że tenisowa synergia to ich priorytet. Tak powstała Synerga, Oze prorokował 100zł, a dziś już tylko 30zł. Dewaluacja słów, czy tylko deprecjacja, bo sam już teraz nie wiem? Sercem jestem z Wami. Pozdrawiam. > > P.S. Kto komu faktury osobiście przynosił, celowo nie wspomniałem. :)}}
GDZIE JESTEŚ TOKYO ??? Tak się wczoraj produkowałeś oszuście hahaha a dziś cooo ??? Zawinąłeś się jak szczur do nory hahaha ośle ty bankierowski haha..