• TH Autor: ~HIT [79.46.86.*]
    Nie wiem po co ja tu się udzielam .
    To forum to jakaś kpina .
    Nikt nie pisze merytorycznie ,spadzie pewnie płatne ,albo groszołapy potrafią napisać jedno zdanie np. 50 już w grudniu:)
    Niby wszyscy wszystko wiedzą ,ale nikt się nie odniesie do TH.
    Gra zapierdziela jak mały samochodzik ,może w krótkim terminie odnotować znaczące przychody i jakby nikogo to nie interesowało.
    Co najwyżej zaraz pod tym ,jakaś durna pała napisze bez znaczenia ,ale oczywiście nie uzasadni:)
    Czy tu same przygłupy siedzą ?
  • Re: TH Autor: ~Tylko_obserwuje [79.184.247.*]
    Ja napisze, ze dzis znow wydalem 29,99zl na pociski i 1500 zlota i platynowa skrzynie.
  • Re: TH Autor: ~ex_gracz [80.48.242.*]
    Platynowa skrzynia kosztuje 800 złotych monet więc albo masz słabą pamięć albo zagrałeś kilka razy w grę. Ja po ponad dwóch miesiącach zrezygnowałem. Wydałem w sumie ok. 300 zł na broń i amunicję i musiałbym wydać kolejne 300 żeby iść dalej. Liczba pobrań owszem imponująca ale już liczba klubów śmiesznie mała. 3 liczące się polskie kluby po 30 graczy i kilkadziesiąt po kilku graczy. NIe wróżę tej grze sukcesu choć posiadam akcje TSG i liczę , że zmienią strategię na : niższe stawki ale za to więcej płacących za dodatki w grze. .
    Nom kosztuje. Ale ja kupuje Golden Packi numer 5.
    Czyli 1500zlotych monetm, platynowa skrzynia, i 10 pociskow super -i to dla mnie najwazniejsze.

A ja bylem na LEW II i mam prawie 5000 pucharkow. To chyba Ty pograles przy mnie chwile w ta gre spadziu!!
  • Re: TH Autor: ~ex_gracz [80.48.242.*]
    Ja skończyłem na poziomie ok. 3800 i liga Dzik I więc gdzie mi tam do ciebie Mistrzu. Szkoda, że nie potrafisz podjąć racjonalnej dyskusji.
  • Re: TH Autor: ~Lychy [83.7.170.*]
    Poczekaj jak kurs przebije 86 i ruszy do góry:) Kazali chlopakom pisać to piszą. TH wygląda znakomicie, szkoda tylko że FC i HC stoją w miejscu gdyby główne tytuły ruszyły w tym roku to byłaby duza szansa na 100mln netto w tym roku.
  • Re: TH Autor: ~Less [89.73.36.*]
    A dlaczego akurat 86 zł. Tu jak na razie technika nie działa.
  • Re: TH Autor: ~Less [89.73.36.*]
    Tyle że FC I HC generują tu większość przychodów. TH czy nawet.WOH to nie taskaka. FC I HC miały stanowić siłę napędową strategii przedstawionej przez Spółkę Niestety tak nie jest niema nawet stabilizacji. Zobaczymy jaki będzie III kw
  • Re: TH Autor: ~DupaWieloryba [89.247.161.*]
    Zaglądaj tu raz dziennie jak ja(np teraz przed snem ) , tylko w celach rozrywkowych a życie będzie łatwiejsze . Szkoda marnować więcej czasu na tym forum , z całym szacunkiem dla tych kilku ogarniętych ludzi tutaj . Pozdrawiam
  • Re: TH Autor: ~Nowy [83.5.103.*]
    Ipo w grudniu
    Przychody spadają i zysk spadnie
  • Re: TH Autor: ~HIT [79.46.86.*]
    Już z rana jakaś pała się odzywa.
    Jak zwykle ipo i inne bzdury tego typu.
    Jako ciekawostkę ,Tunezja kategoria najlepiej zarabiające symulacyjne TOP1
    To ciekawe ,że w krajach arabskich lubią postrzelać do zwierząt:)
    Ostatnio czesto trafiam na gosci z jakiejs ekipy co maja w nicku nazwe CosTamNick (KSA). Chyba Emiraty jakies lub Arabia Saudyjska. Najlepsze bronie kupione Wolfbane czy Savage Storm i nie ma szans z nimi wygrac na 12stce, bez wsprcia finansowego....
    dej pinionzka bez znaczenia dej dej dej mi spadziu deeeeeej
  • Re: TH Autor: ~Karolina [31.183.147.*]
    Od trzech lat matołki plotą o IPO i nic z tego.
  • Re: TH Autor: ~HIT [79.46.86.*]
    ST chociaż jest mało wiarygodne ,zaczyna się rysować pewna tendencja.
    TH idzie po tron ,WOH stabilne ,HC zaczyna tracić .
    FC jak najdłużej musi utrzymać przychody a potem zmiana lidera.
  • Re: TH Autor: ~pupciadupcia [77.65.100.*]
    Dnia 2025-09-30 o godz. 14:16 ~Karolina napisał(a):
    > Od trzech lat matołki plotą o IPO i nic z tego.
    > Niepotrzebnie plotą o IPO, lepiej o dupie maryni.

[x]
TSGAMES 0,45% 90,00 2025-10-03 17:01:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.