Nie wiem po co ja tu się udzielam . To forum to jakaś kpina . Nikt nie pisze merytorycznie ,spadzie pewnie płatne ,albo groszołapy potrafią napisać jedno zdanie np. 50 już w grudniu:) Niby wszyscy wszystko wiedzą ,ale nikt się nie odniesie do TH. Gra zapierdziela jak mały samochodzik ,może w krótkim terminie odnotować znaczące przychody i jakby nikogo to nie interesowało. Co najwyżej zaraz pod tym ,jakaś durna pała napisze bez znaczenia ,ale oczywiście nie uzasadni:) Czy tu same przygłupy siedzą ?
Platynowa skrzynia kosztuje 800 złotych monet więc albo masz słabą pamięć albo zagrałeś kilka razy w grę. Ja po ponad dwóch miesiącach zrezygnowałem. Wydałem w sumie ok. 300 zł na broń i amunicję i musiałbym wydać kolejne 300 żeby iść dalej. Liczba pobrań owszem imponująca ale już liczba klubów śmiesznie mała. 3 liczące się polskie kluby po 30 graczy i kilkadziesiąt po kilku graczy. NIe wróżę tej grze sukcesu choć posiadam akcje TSG i liczę , że zmienią strategię na : niższe stawki ale za to więcej płacących za dodatki w grze. .
Poczekaj jak kurs przebije 86 i ruszy do góry:) Kazali chlopakom pisać to piszą. TH wygląda znakomicie, szkoda tylko że FC i HC stoją w miejscu gdyby główne tytuły ruszyły w tym roku to byłaby duza szansa na 100mln netto w tym roku.
Tyle że FC I HC generują tu większość przychodów. TH czy nawet.WOH to nie taskaka. FC I HC miały stanowić siłę napędową strategii przedstawionej przez Spółkę Niestety tak nie jest niema nawet stabilizacji. Zobaczymy jaki będzie III kw
Zaglądaj tu raz dziennie jak ja(np teraz przed snem ) , tylko w celach rozrywkowych a życie będzie łatwiejsze . Szkoda marnować więcej czasu na tym forum , z całym szacunkiem dla tych kilku ogarniętych ludzi tutaj . Pozdrawiam
Już z rana jakaś pała się odzywa. Jak zwykle ipo i inne bzdury tego typu. Jako ciekawostkę ,Tunezja kategoria najlepiej zarabiające symulacyjne TOP1 To ciekawe ,że w krajach arabskich lubią postrzelać do zwierząt:)
Ostatnio czesto trafiam na gosci z jakiejs ekipy co maja w nicku nazwe CosTamNick (KSA). Chyba Emiraty jakies lub Arabia Saudyjska. Najlepsze bronie kupione Wolfbane czy Savage Storm i nie ma szans z nimi wygrac na 12stce, bez wsprcia finansowego.... dej pinionzka bez znaczenia dej dej dej mi spadziu deeeeeej
ST chociaż jest mało wiarygodne ,zaczyna się rysować pewna tendencja. TH idzie po tron ,WOH stabilne ,HC zaczyna tracić . FC jak najdłużej musi utrzymać przychody a potem zmiana lidera.
Dnia 2025-09-30 o godz. 14:16 ~Karolina napisał(a): > Od trzech lat matołki plotą o IPO i nic z tego. > Niepotrzebnie plotą o IPO, lepiej o dupie maryni.