Ja mam pytanie, gdzie się te akcje podziewają i czemu nie ma gwałtownego spadku? Cały czas jest to ok 2 zł, a akcje walą w rynek. Jeśli to ulica rynek, to przy takim parciu spokojnie by podbił do 5 zł i wtedy wywalał z zyskiem 100%. Dodatkowo pierwsze info o sprzedaży puścili o 9 rano jak rosło, jakby faktycznie chcieli uwalić kurs. Dziwne akcje się tu odbywają..
Kupujecie Wy. To wy jesteście sponsorami tej zabawy. Że ludzie dają się jeszcze łapacz na Szukacza i ekipę.
Schemat zawsze jest taki sam. Rusza pseudo-hossa na NC. Znajdują małą spółkę i dogadują się z właścicielem dużego pakietu akcji. Kupują część od nich za grosze, a resztę pozwolą im oddać po wysokiej cenie na krótkiej hossie Potem sami uciekają z kilkusetprocentowym zyskiem. Założę się, że dzisiaj równiez on sypał a od jutr prawdziwa panika. Zostaną jeszcze tylko tacy jak ten co myślał, że w ESPI Szukacz dokupuje.
Zapomniałem jeszcze o jednym elemencie, czyli liście intencyjnym, który ostatecznie się nie udaje. Pytanie czy KNF was też zawiesi jak dziś na Fintech, kolegi od waszego speca.
Sa juz punkty na walne rozpisane a z tego co wiadomo to chca robic emisje i dla obejmujacego najlepiej gdyby tanio akcje staly i wszystko zmierza do twgo ze beda tanie chociaz jeszcze ma 200tys sztuk a po poniedziałku może ze 100tys sztuk. Nie wierze ze tak perfidnie robia walek jak piszesz.
Gdyby chciał przekazać swoje akcje podmiotowi, który chciałby tutaj rządzić to nie zrobiły w ten sposób, podczas sesji giełdowej. Zrobiłby tylko zlecenie/transakcją pakietową poza sesją. Jak poczytasz gdzie tak robił ludzi Szukacz w przeszłości, wtedy się obudzisz. Popatrz na kurs i zrozumiesz w jakim byłeś błędzie. Ale to twoje pieniądze.
Może sprzedaje bo cwaniacko chce odkupić w emisji i zniżyć kurs do emisji to jeszcze da się wytłumaczyć . Z drugiej strony robi przeciwko akcjonariuszom bo powinien raczej chcieć wzrostu kursu nie chcieć a obowiazkowo, a to nie jest odosobniony przypadek wiec nie strasz że do zawieszenia.
Zobaczymy czy dalej sprzedaje. Na pewno dobija tą sprzedażą kurs. Sądzę że po drugim infie że sprzedaje to już nikt nowy tu nie wejdzie. Jak zacznie się ucieczka masowa to i panika się pojawi więc te 1,6zł jak najbardziej realne jak nie taniej
Hahaha coraz więcej osób zaczyna patrzeć trzeźwy wzrokiem a nie przez różowe okulary
I coraz więcej osób zaczyna zauważać że przed nami tylko spadki
Sukacz ma jeszcze setki tysięcy akcji i będzie walił w rynek
Moje 1.65 jak najbardziej aktualne i tam czekam z ewentualnymi zakupami
Tu na tym śmieciu to nawet 100€ nie zwróci kasy włożonej ci niektórym a gdzie jeszcze do 50gr wydrukują sobie po 10gr I tak będą 500% do przodu zgłaszać do KNF jeśli coś nie tak .
Przecież na firmę ma 204k akcji a na siebie ma 1 milion akcji, razem razem ponad 1,2mln akcji ma. Zakładam że jeszcze te 204k akcji sprzeda. Jeśli jednak ruszy ten milion i puści z tego coś w rynek to tu już nic nie będzie i nie ma już o czym rozmawiać.