• Termin MDR Autor: ~dron [91.192.199.*]
    Dzięki stałemu kontaktowi z jednostkami notyfikowanymi wiemy, że liczba złożonych wniosków o certyfikację wyrobów jest na tyle duża, że cały proces może trwać nawet 1,5 roku.20 maj 2024
  • Re: Termin MDR Autor: ~Inwestor [31.60.100.*]
    Daj spokój, w liście do akcjonariuszy z czerwca 2025 podał Sprawka harmonogram. Pomijając MDR w Q3 jest wniosek o przejście na GPW , który może i ważniejszy jest, a dalej nie złożony... Gdzie jakieś umowy z Arabii itp. To albo jest to poważny człowiek i wreszcie zacznie się wywiązywać ze słowa danego akcjonariuszom albo...straci nawet resztki mojego poparcia, co zawsze spółki broniłem.
  • Re: Termin MDR Autor: ~Putin [77.91.30.*]
    Marcinek to kłamczuszek taki nasz lokalny pinokio.
  • Wiarygodność Autor: ~DzialZakupow [146.70.46.*]
    To też tak moze byc ze nawet twardzi zawodnicy wkurzeni brakiem MDR w umówionym terminie sprzedadzą wywołując fale spadku w okolice 1 70 na przykład. To by byla ciekawa opcja. Na tej spolce wszystko możliwe.

Widzę ze wiele osob podchodzi pryncypialnie do tego terminu 30 września. Oj wydaje mi sie ze Marcin moze stracić na wiarygodności i to mocno.
  • Re: Wiarygodność Autor: ~Putin [77.91.30.*]
    Marcinek stracił na wiarygodności już dawno temu kłamiąc wielokrotnie wcześniej.
[x]
YOSHI 0,41% 2,46 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.