• Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Zebrał forsę i co? , zero informacji?, czuję się tu swobodnie jak gruby Rychu, ja to bym go oddał pod Prokuraturę za udział w procederze przestępczym.
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~adalbert78 [85.193.197.*]
    nie był, ale może nie było sensu aby był i w pewnym sensie Ziobro to dziś potwiedził na komisji...

Chce to powiedzieć publicznie, bardzo szanuję i cenię Twoje zaangażowanie i walkę bo jesteś jednym z niewielu którzy w zasadzie poświecili kawał życia (nie naliczając sobie pensji) i starając sie wyjasnić i odzyskac zainwestowane pieniądze. Dziś dowiedzielismy sie oficjanie od ówczesnego prokuratora generalnego że petrolinvest to przekręt Krauzego i służb ( chciał uderzyc w Giertycha a uderzył w Krauzego i moim zdaniem siebie bo skoro mieli wiedze z pegasusa że akcjonariusze sa okradani to czemu jako PG nic nie zrobił?)

Gamoniu co musiałby by się stać abyś przystąpił do akcjonariuszy do PAM, Twoja wiedza i zaangażownie jest nam potzrebne!

potrzebujemy Kilelicha na spotkanie z ministrem Żurkiem

• Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Bonifacy [37.30.56.*]
    Żurek to sobie spożyjesz w restauracji jak wypłacą nominał. Wszyscy się rozejdą śpiewając radośnie. Kielich tez
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Jastrząb [79.127.189.*]
    Zapomniała młodzierz o cenie Debiutu Giełdowego.
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Jack [31.0.53.*]
    Dokładnie, ale zobaczcie jak to sobie cwano wykombinowali , francuzik rzucił ze może dać po dwa złote za akcję, pojawią się Małecki i mówi że ogarnie 160 i wszyscy ludzie się cieszą ze zamiat dwóch złotych dostaną 160 , chociaż za samo otg to jest wartość mega wiekasz , robią nas jak na tureckim targu ...
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~ZBYSZEK [149.102.231.*]
    Adalbert - Gdzie ci Gamon pójdzie jak on razem z nimi współdziałał!! zauważ nawet nie odpisał na twojego posta jak myślisz dlaczego ? Grubymi nićmi to jest szyte i jego skarżenia! To może było celowe bo razem był z nimi w klicie a wy mieliście myśleć że on skarży bo walczy z nimi !A prawda jest zupełnie inna !! i masz teraz odpowiedź dlaczego atakuje Pam i prezesa nowego !
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Gamoń [83.28.251.*]
    Dnia 2025-09-29 o godz. 22:15 ~ZBYSZEK napisał(a):
    > Adalbert - Gdzie ci Gamon pójdzie jak on razem z nimi współdziałał!! zauważ nawet nie odpisał na twojego posta jak myślisz dlaczego ? Grubymi nićmi to jest szyte i jego skarżenia! To może było celowe bo razem był z nimi w klicie a wy mieliście myśleć że on skarży bo walczy z nimi !A prawda jest zupełnie inna !! i masz teraz odpowiedź dlaczego atakuje Pam i prezesa nowego !

Po pierwsze, ja to nie Maecki , jestem czynny zawodowo, nie siedzę tu nom stop , Po drugie to macie Przewodniczącego którego jest obowiązkiem poprowadzić klucz gęsi bo idzie zima. Po trzecie jak mnie dacie upoważnienia to ja będę umocowany do złożenia skargi na działania organów ścigania i na wymiar sprawiedliwości, a dysponuję sporą ilością dokumentów . Po czwarte to Małeckiego obowiązkiem jest pokazanie wam swoich skarg dotyczących Petrolinvestu . Po piąte to podejrzewam że Zbyś to jeden z tych którzy nadzorują za pieniądze i próbuje ludziom mącić w głowie .
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~adalbert78 [85.193.197.*]
    kocham żurek i jestem pierwszy do spożycia, ale mam coraz większe obawy że dostaniemy zimny...
    ahh nie chce siać defetyzmu ale nie widze tu pozytywów i takie gadanie z tymi wycenami tysiac pińcet dwa dziwiencet jest. a prawda taka że 90% z nas wziełoby 160 za akcje i tu podziękujęmy ślicznie za żurek.
  • Re: Czy Maecki był w końcu w tym Kazachstanie na podpisanie tej umowy ? Autor: ~Jack [31.0.53.*]
    Tu nie chodzi ile osób by wzięło 160 , oni wszystko robią żeby nam się odechciało wszystkiego ale nie możemy się dać, to wszystko jest ukartowane żeby nas wy.... i powinniśmy ważyć o prawdę i swoje pieniądze,
[x]
PETROLINV 46,97% 1,94 2017-06-28 17:04:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.