• Cierpliwi będą zarobieni. Autor: ~Misiu31 [37.248.177.*]
    Tyle mam do powiedzenia. Moim zdaniem teraz wielu sprzedaje ze strachu. A strach i emocje są złym doradcą.
  • Re: Cierpliwi będą zarobieni. Autor: ~Cezar [37.47.208.*]
    :-) ja już tym razem odpuszczam , swoje zarobiłem i po wywiadzie rano sprzedałem ale na pewno wrócę w Listopadzie przed okresem zamkniętym za Q3:)
  • Re: Cierpliwi będą zarobieni. Autor: ~R1000 [85.221.150.*]
    No proszę dawno Ciebie tutaj nie widziałem, już myślałem, że opuściłeś jakiś czas temu pokład.
  • Re: Cierpliwi będą zarobieni. Autor: ~Misiu31 [37.248.177.*]
    Ja też swoje zarobiłem, w sumie, sądząc po obserwacji Twoich wpisów, pewnie stosując podobną strategię, co Ty. Ale nie uśmiecha mi się sprzedawać teraz ze stratą, choć niewielką, na obecnym zagraniu. A okres zamknięty już niedługo. Udanych transakcji życzę :)
  • Re: Cierpliwi będą zarobieni. Autor: ~Misiu31 [37.248.177.*]
    Swoją drogą, nie wiem, czy pamiętacie, to był kwiecień 2024, kurs chwilowo spadł do 69 zł, a było już wcześniej w okolicach 85 zł, czyli spadło około 20%, poniżej psychologicznej bariery 70 zł, a potem jak wystrzeliło, to zatrzymało się powyżej 110 zł. To było jakoś późną wiosną 2024. Więc tu jak spada, to spada, ale jak już rośnie, to porządnie. Nie mówię, że tak będzie tym razem, czas pokaże, ja mam czas.
[x]
RAINBOW 1,14% 124,00 2025-10-20 17:01:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.