Dnia 2025-11-28 o godz. 10:06 ~lol napisał(a): > wykres bajka? i 7%? nie ma to jak patrzeć tylko na rsi xD
:))))) następny denny tekst nagona. Oczywiście już więcej nie spadnie??
:))))))) W przyszłym tygodniu napiszesz przy kursie 14 zeta " wykres bajka, dziękują za tanie akcje" ??
postawię odważną tezę. Dziś sesja zakończy się na mały + bo takim ruchem zachęca do zakupów przed następnym trzepaniem. Jakoś leszcza trzeba zachęcić do kupna, bo jaki sens ma przewalanie z wora do wora jednocześnie zaniżając kurs i nie zarabiając, bo żeby zarobić, to ulica musi kupić.
Dnia 2025-11-28 o godz. 10:38 ~black944 napisał(a): > właśnie ładnie uśredniłem wczorajsze zakupy . . .
następny denny pacaj. W poniedziałek znowu po sesji napiszesz "dziś ładnie uśredniłem:)) już kolejny dziś nagon który pisze że właśnie kupił. Menele spod sklepu się śmieją z tak dennych tekstów, bo każdy (nie nagon) widzi gdzie kurs zmierza.
2 miesiące temu zaryzykowałem i ładnie na tym zarobiłem, więc najwyżej oddam troszkę z tego zarobku tym razem. Albo będzie znowu zysk albo strzał w pysk . . .
Przecież pisałem dziś rano o wolumenie, który daje nadzieję na zwrot. I że 18 zł będzie dziś max w poniedziałek. A póki 20 nie przebije, to i tak tylko DT zostaje i szybka sprzedaż.